• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Εγω το ξερω. Ο ιος το ξερει? Αν σου ελεγα περσυ οτι του χρονου θα εισαι καραντινα σπιτι σου τι θα ελεγες τοτε? Οτι κ ολοι μας:" Δεν υπαρχει περιπτωση...".
Ας αγριεψει η επιδημια κ θα δεις τι περιπτωση υπαρχει...

Ntt

Member
Καλά υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι η Aegean δεν θα διασωθεί?
Θεωρώ σίγουρη την διάσωση κατά 99.99% (αφήνω το υπόλοιπο σε περίπτωση που έρθει η ημέρα της ανεξαρτησίας, πέσει μετεωρίτης κτλ κτλ).

@Samion αν στην μία περίπτωση χαθούν Χ χρήματα με την διάσωση, τότε με την κατάρρευση θα χαθούν Χ+Υ χρήματα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
@Samion αν στην μία περίπτωση χαθούν Χ χρήματα με την διάσωση, τότε με την κατάρρευση θα χαθούν Χ+Υ χρήματα.
Και? Θα ανησυχησει ο ιος λες?
Εγινε αντιληπτη η ρευστοτητα της καταστασης που ανεφερα?

paefstra

Member
Ασχετα με την αγορα που επειδη ανοιγει (προσωρινα) αρα ο ιος δεν υπαρχει, ο δημοσιος τομεας ετοιμαζεται για το β κυμα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Α ετσι εξηγειται γιατι μου δινει 500 μιλια στα καλα καθουμενα για πτηση εσωτερικου που προεκυψε απο μεταφορα go light των 200 μιλιων.
Δεν ισχύει αυτό. Oi golight και οι Flex ναύλοι δίνουν ακριβώς τα ίδια μίλια.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δλδ για κάθε ακύρωση θα κρατάνε ενα 45άρι πχ για πτήσεις εσωτερικού; Κατάλαβα καλά;

paefstra

Member
Δυστυχως θα ξημεροβραδιαζομαστε στον ιμαντα, αλλα επιτελους τελος το μετρημα των μπουκαλακιων. Επιπλεον πρεπει να ψαξω αν εχω μια αλλαξια συν πιτζαμες που να εχουν ογκο 1,5 λιτρο συνολικα το πολυ για να χωρανε σε γυναικεια τσαντα και να καλυπτουν ενα 24ωρο σε περιπτωση απωλειας βαλιτσας. Χμ...μπλεξιμο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom