Νέα κι εγώ...ταξιδεύοντας στην Ελλάδα!

Gaenga

Member
Γεια σε όλους σας!
Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνω την παρέα σας!
Ζω στην Κύπρο τα τελευταια χρόνια, αλλα "επιστρέφω" πολύ συχνά στην Ελλάδα και φυσικά...ταξιδευω...πάντα με καλή παρέα!
Τα καλοκαιρια, περα από τους τόπους με τους οποιους συνδέομαι, επιδιώκω να επισκέπτομαι κάθε φορα νέους!
Φέτος ο κλήρος έπεσε στην Ανδρο! Δεν είναι πολυσυζητημένος προορισμός -καλύτερα ίσως, παρ' όλα αυτά, οποιαδήποτε σύσταση, πρόταση, συμβουλοί από εσάς θα ήταν καλοδεχούμενη!
Ευχαριστώ και...θα τα λέμε!

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Καλώς ήρθες στο forum. (σου απαντάω εδώ αν και κανονικά θα έπρεπε μέσω της «αναζήτησης πληροφοριών»). Για βραδινό φαγητό σου συστήνω ανεπιφύλακτα την «Λιθοδομή» στο χωριό Κόρθι - παραλιακός δρόμος. Για καλό μαγειρευτό (ελληνική κουζίνα) το «Κονάκι» στο Γαύριο - 50 μέτρα αριστερά από την προβλήτα των Ferry. Για εξαιρετική θέα – ηλιοβασίλεμα, (αν και το φαγητό εδώ δεν με ενθουσίασε) το «Μπαλκόνι του Αιγαίου» στην Άνω Απροβάτου.

Last edited by a moderator:

Gaenga

Member
Ευχαριστω!

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Είναι αρκετα συγκεκριμένες και αυτό τους δίνει περισσότερο κύρος!
Έκανα και μια ερευνα στο Αναζήτηση και έπεσα σε μια ενδιαφερουσα σχετική συζήτηση!
Ευχαριστώ και πάλι!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν μπορεις (το λεω γιατι εχει χωματοδρομο)πηγαινε στην παραλια της αχλας .Πολυ ωραια παραλια.Και βεβαια και στην κλασσικη και γνωστη Πηδημα της Γριας.

Gaenga

Member
Ευχαριστώ KLEOPATRA! Τις συστήνουν κι άλλοι αυτές τις δυο παραλίες και είμαι ήδη αρκετα περίεργη να τις δω απο κοντα! Ευχομαι ενα τελειο καλοκαιρι σε όλους!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα