ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Μια χαρα ειναι το Jamaica Station.. Βγαινεις απο το airtrain , βγαζεις την Metrocard και μπαινεις στο μετρο για το κεντρο
Θα συμφωνήσω 42 $ το ταξί είναι σταταρ τιμή από το jfk το γράφουν επάνω όλα τα ταξί.Πάρε ταξί να πας γρήγορα και άνετα.Στα τόσα άλλα έξοδα δεν είναι το ποσό που θα σε βγάλει εκτος budjet.Εγώ από το newark επέλεξα ταξί παρόλο που ήξερα ότι είναι η διπλάσια τιμή και εννοείται ότι δεν το μετάνιωσα.Που να τρέχεις τώρα με τόσες βαλίτσες...Έχεις σκάσει μερικές εκατοντάδες ευρώ για να πας μέχρι εκεί και σκας και μπόλικα ακόμη λεφτά για να μένεις στα πανάκριβα ξενοδοχεία της ΝΥ... Και είναι πρόβλημα τα $40.00 του ταξί από το JFK για την πόλη για να πας σαν άνθρωπος με τα μπαγκάζια μέχρι την πόρτα σου? Ο χρόνος που κερδίζεις στην πόλη, και η μπόλικη κούραση που θα προστεθεί σ' αυτή που θα έχεις μετά το πολύωρο αεροπλάνο, νομίζω δικαιολογούν τα επιπλέον χρήματα. Flat fare είναι άλλωστε, δε θα σε κλέψει ο ταρίφας.
Κλείστο (if you can afford it). Δεν έχω μείνει, αλλά ξέρω την αλυσίδα και το Location είναι καλό. Αλλά να είσαι προετοιμασμένος για αυξημένες χρεώσεις σε οτιδήποτε χρειαστείς μέσα στο ξενοδοχείο (wifi, πρωϊνά κλπ, εκτός αν σου λένε στην περιγραφή ότι περιλαμβάνεται).καλημέρα.ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.τελικά ταξί θα πάρω,έχετε δίκιο.άλλωστε φτάνω σχετικά αργά(21:00),οπότε με τόση κούραση και νύχτα δε θα ήθελα να πειραματίζομαι....από ξενοδοχείο έχω βρει το Element by Westin Times Square και σκέφτομαι να το κλείσω...το ξέρει κανείς?έχει μείνει?είναι σχετικά καινούριο (10/2010).