• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Υόρκη από 546 Ευρώ με τη British Airways.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Νέα Υόρκη από 546 Ευρώ, Ουάσιγκτον από 564, Μαϊάμι από 624, Λος Άντζελες από 772, ενώ Μεξικό από 846.
Όλα αυτά από τη British Airways για όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν μέχρι 30/06/2010.
Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι 18 Απριλίου και αφορά πτήσεις μετ' επιστροφής από Αθήνα.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα της British Airways.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λύσσα κακιά! Σε ησυχία δε μας αφήνουν!!

thanosgr9

New Member
Το θέμα είναι ποιος ρισκάρει το πρόγραμμά του για τη British.. ξέρω πόσα άτομα που την πάτησαν με τις απεργίες και πιστεύω η British έχει χάσει αρκετά απ'αυτό....

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ωωω...too late...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λύσσα κακιά! Σε ησυχία δε μας αφήνουν!!
Ετσι ..ετσι...
Αλλα next time θα κλεισω μονη μου τα εισητηρια ,γιατι περσι εμπιστευτηκα μια φιλη μου,η οποια επειδη δεν ηθελε να ταλαιπωρηθει με στοποβερ ..μας εκαψε.800 ευρα δωσαμε με την ΟΑ:(

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Και πριν καμιά 20ριά μέρες που βγάλαμε τα δικά μας ..ακριβώς το ίδιο έκαναν. Και μάλιστα, με αξιόλογη έκπτωση στο παιδικό! Και 3-4 μέρες πριν, το ίδιο χρέωνε και η Λουφτ. αλλά δεν τα πρόλαβα. Όπως πάει το πράγμα παγκοσμίως, διαβλέπω πολλά σκαμπανεβάσματα...αλλά όχι κάτω από 500ρικο..

GTS

Member
Και πριν καμιά 20ριά μέρες που βγάλαμε τα δικά μας ..ακριβώς το ίδιο έκαναν. Και μάλιστα, με αξιόλογη έκπτωση στο παιδικό! Και 3-4 μέρες πριν, το ίδιο χρέωνε και η Λουφτ. αλλά δεν τα πρόλαβα. Όπως πάει το πράγμα παγκοσμίως, διαβλέπω πολλά σκαμπανεβάσματα...αλλά όχι κάτω από 500ρικο..
Μαλλον τυχερός ήμουν τελικά που έκλεισα 432 με Ισπανούς...οι περσινές προσφορές πάντως με τα 300-350 είναι άφαντες.....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι, και δε νομίζω να τις ξαναδούμε ποτέ πλέον. Τα 550 από δω και πέρα θάναι πολύ καλά.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πάντως 546? για ένα προορισμό (ΝΥ) όπου πετούν οι πάντες δεν είναι και καμμιά τρελλή προσφορά. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για τις παλιότερες προσφορές. Κι άμα βρείτε κανά φθηνό κατάλυμα στείλτε μου ΠΜ

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
χαζευοντας σημερα βλεπω κατι ωραιες τιμες λαστμινιτ απο ολυμπιακη για νεα υορκη στα 475 ευρω για 15 με 19 απριλιου και εκει τρυγυρω και φτανουν στα 520 με δελτα για μαιο και ψαχνοντας καλυτερα το 475 μπορει να γινει και 452 στο τραβελπαπα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom