αθηνα123
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????????????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησια μαρκισας
τι ακριβως ειναι αυτες οι καρτες που λετε?
Δε θα συμβει τιποτα και θα περασετε φυσιολογικοτατα . Ο ελεγχος που γινεται ειναι τυπικος και δε διαρκει πανω απο 1.5 λεπτοEυχαριστώ πολύ παιδιά! Και μια ακόμη απορία.. Διάβασα πως όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο υποβάλεσαι σε έλεγχο από έναν αξιωματικό της υπηρεσίας Τελωνειακής και Συνοριακής Προστασίας ο οποίος αποφασίζει την είσοδο στη χώρα.. Αν δε μιλάς καλά αγγλικά και δε καταλαβαίνεις ακριβώς τις ερωτήσεις που σου κάνει τι γίνεται; Για τον σύζυγο μου το σκέφτομαι, ένας ένας περνάμε τον έλεγχο ή μπορώ να είμαι μαζί και αν χρειαστεί να μεταφράσω; Γενικά με το θέμα της γλώσσας τι γίνεται; Αν κάποιος δε καταλαβαίνει καθόλου τι κάνει;;
Δηλαδή μόνο αποτυπώματα και φωτογραφία; Δε ρωτάνε τπτ στα αγγλικά;Δε θα συμβει τιποτα και θα περασετε φυσιολογικοτατα . Ο ελεγχος που γινεται ειναι τυπικος και δε διαρκει πανω απο 1.5 λεπτο
Εύχομαι να γίνει και δική μου λατρεμένη!!! Είναι καλύτερη από Delta; (που επίσης σκεφτόμασταν να κλείσουμε..)Υ.Γ Λατρεμενη Virgin
Σ'ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία μου! Από ποιά άποψη δε συγκρινονται; Την Delta την βρίσκαμε 100 ευρώ ακριβότερα για τις ίδιες μέρες.. Θα είναι το πρώτο υπερατλαντικό για μένα, ελπίζω να περνάει σχετικά γρήγορα η ώρα..1) μπορεί και να μη σε ρωτήσουν τίποτα , μπορεί και να σε ρωτήσουν γιατί ήρθες στην Αμερική ( μου έχουν τύχει και τα δυο )
Μην ανησυχειτε δεν τρώνε οι άνθρωποι , θα πείτε ένα δυο yes και no και τελειωσατε ( εκτός αν έχετε εγκληματική φάτσα )
2) Εδώ μάλλον δε συγκρινοντΑι οι δυο εταιρείες