• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Υόρκη - Κωνσταντινούπολη, απευθείας

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για να μην ξεχνιόμαστε και ασχέτως του αν τροφοδοτούμε ποικίλα αισθήματα σε ορισμένες πλευρές, τη στιγμή που από τον Οκτώβριο η Ελλάδα μένει χωρίς απευθείας πτήση από ΗΠΑ, οι γείτονες, μόλις απέκτησαν μία ακόμη. Ξεκίνησε από την Κυριακή…

…η νέα απευθείας πτήση της United Airlines από το Newark Liberty της Ν. Υόρκης στο Ataturk της Κωνσταντινούπολης, με Boeing 767-300, με τέσσερις τύπους θέσεων (United Global First, United BusinessFirst, United Economy και Economy Plus), συνολικά 183 καθίσματα.
Η πτήση γίνεται σε καθημερινή βάση και διαρκεί περίπου 9 ώρες και 53 λεπτά προς Τουρκία και λίγο πάνω από 11 ώρες προς Ν. Υόρκη.

Tourism Lobby: United: Ξεκίνησε η απευθείας πτήση Ν. Υόρκη-Κωνσταντινούπολη

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τώρα, αν είναι κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε Turkish και το 763 της United....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η συγκεκριμένη πτήση ίσως βολεύει πολύ κάποιους που μένουν Αλεξανδρούπολη, Ορεστειάδα κλπ.

jimp

Member
Χιλιες φορες τα καινουρια Boeing 777-300ER παρα τα 763 της united...

Θα μας πει και η ευαγγελια σε λιγο καιρο τις εντυπωσεις της!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Χιλιες φορες τα καινουρια Boeing 777-300ER παρα τα 763 της united...

Θα μας πει και η ευαγγελια σε λιγο καιρο τις εντυπωσεις της!!
Το εχω ξανακανει το δρομολογιο (2 χρονια πριν)
Ολα πηγαν πριμα...Λιγα προβληματακια στο IFE ειχαμε , ελπιζω φετος να αποτελουν παρελθον

jimp

Member
Ε τοτε θα μας τα ξαναπεις,φρεσκα φρεσκα!!

Που ξερεις,μπορει να βγαλει καμια προσφορα με 272 ευρω και να θελει να παει κοσμος!!
Να μην αισθανθει μια ασφαλεια με τους τουρκους γειτονες?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
jimp said:
Ε τοτε θα μας τα ξαναπεις,φρεσκα φρεσκα!!
Που ξερεις,μπορει να βγαλει καμια προσφορα με 272 ευρω και να θελει να παει κοσμος!!
στα ονειρα τους...προς το παρον περιμενετε την επομενη προσφορα της Alitalia..
και θα μας πει και για το Ατατουρκ πολλα. μια και δεν της αρεσε η Αλιταλια με αυθημερον connection για ΝΥ..ηθελε διανυκτερευση στην Πολη κ χαραματα υπεραντλαντικη πτηση..να τους χαιρονται τους γειτονες.οι φιλοι τους. εμεις δεν θα παρουμε.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
στα ονειρα τους...προς το παρον περιμενετε την επομενη προσφορα της Alitalia..
και θα μας πει και για το Ατατουρκ πολλα. μια και δεν της αρεσε η Αλιταλια με αυθημερον connection για ΝΥ..ηθελε διανυκτερευση στην Πολη κ χαραματα υπεραντλαντικη πτηση..να τους χαιρονται τους γειτονες.οι φιλοι τους. εμεις δεν θα παρουμε.
Βρε καλως τον! Μπηκε παλι ο firestarter να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.
Θα τα ξαναπω, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου βεβαια , αλλα αν δεν καταλαβαινετε ελληνικα ,αγαπητε μου , προσφερομαι να σας τα μεταφρασω:bleh:
1) η πτηση που μας προτεινεις ηταν στην πραγματικοτητα 3 πτησεις
ΑΘηνα-Ρωμη, Ρωμη -Βενετια , Βενετια-Νεα Υορκη ( σκοτωμενοιιιιιιιιιι , εξαντλημενοιιιι και με codeshare μια απο τις αμερικλανικες εταιρειες της κακιας ωρας )
2) Θα ηθελα να παω , ποσο μαλλον να γυρισω απο αυτο το ταξιδι μαζι με τις βαλιτσες μου
3) Επειδη γνωριζεις οτι ΑΓΑΠΑΜΕ την Πολη , αποφασισαμε να κανουμε μια σταση για βολτα :haha::haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευαγγελια said:
Βρε καλως τον! Μπηκε παλι ο firestarter να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.
Θα τα ξαναπω, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου βεβαια , αλλα αν δεν καταλαβαινετε ελληνικα ,αγαπητε μου , προσφερομαι να σας τα μεταφρασω:bleh:
1) η πτηση που μας προτεινεις ηταν στην πραγματικοτητα 3 πτησεις
ΑΘηνα-Ρωμη, Ρωμη -Βενετια , Βενετια-Νεα Υορκη ( σκοτωμενοιιιιιιιιιι , εξαντλημενοιιιι και με codeshare μια απο τις αμερικλανικες εταιρειες της κακιας ωρας )
2) Θα ηθελα να παω , ποσο μαλλον να γυρισω απο αυτο το ταξιδι μαζι με τις βαλιτσες μου
3) Επειδη γνωριζεις οτι ΑΓΑΠΑΜΕ την Πολη , αποφασισαμε να κανουμε μια σταση για βολτα :haha::haha:
1. ε ναι ειχε την ανεπιθυμητη σταση στην piazza San Marco..αλλα ετσι ειναι. καποιοι ειναι φτιαγμενοι για cappuccino και O'sole mio κ καποιοι για τουρκικο καφε και τσιφτετελια..
και προσεξε πως μιλας για τη μεγαλυτερη εταιρεια του πλανητη που ουτε καν εχεις δοκιμασει ποτε..κ εχει κ αφθονο δωρεαν αλκοολ..
2. με τους τουρκους πρωταθλητες περσυ στις χαμενες αποσκευες κ στις καθυστερησεις να κοιμασαι ησυχη..
3. να μας πεις πως ειναι η Πολη στις 04.00 που θα ξυπνησεις..μαγευτικη υποθετω. κριμα που δεν θα τη δω ποτε ετσι....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
1. ε ναι ειχε την ανεπιθυμητη σταση στην piazza San Marco..αλλα ετσι ειναι. καποιοι ειναι φτιαγμενοι για cappuccino και O'sole mio κ καποιοι για τουρκικο καφε και τσιφτετελια..
και προσεξε πως μιλας για τη μεγαλυτερη εταιρεια του πλανητη που ουτε καν εχεις δοκιμασει ποτε..κ εχει κ αφθονο δωρεαν αλκοολ..
2. με τους τουρκους πρωταθλητες περσυ στις χαμενες αποσκευες κ στις καθυστερησεις να κοιμασαι ησυχη..
3. να μας πεις πως ειναι η Πολη στις 04.00 που θα ξυπνησεις..μαγευτικη υποθετω. κριμα που δεν θα τη δω ποτε ετσι....
1. Την piazza San Marco τη χορτασα πριν 10 μερες...Ποσο o'sole mio να αντεξει μια καρδια?:bleh::bleh::bleh:
Τουρκικο καφε δε πινουμε , μονο xpresso και φυσικα δε γουσταρουμε τσιφτετελια
2) Οπως προειπα την εχω ξανακανει την πτηση και δεν ειχα καμια καθυστερηση
3) Η Πολη ειναι μαγευτικη οποια ωρα της ημερας και αν τη δεις...Ποσο μαλλον οταν τη δω μεσα απο το αεροπλανο που θα με πηγαινει στην αγκαλια της Νεας Υορκης +:roll:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευαγγελια said:
1. Την piazza San Marco τη χορτασα πριν 10 μερες...Ποσο o'sole mio να αντεξει μια καρδια?:bleh::bleh::bleh:
Τουρκικο καφε δε πινουμε , μονο xpresso και φυσικα δε γουσταρουμε τσιφτετελια
2) Οπως προειπα την εχω ξανακανει την πτηση και δεν ειχα καμια καθυστερηση
3) Η Πολη ειναι μαγευτικη οποια ωρα της ημερας και αν τη δεις...Ποσο μαλλον οταν τη δω μεσα απο το αεροπλανο που θα με πηγαινει στην αγκαλια της Νεας Υορκης +:roll:
ελεγα να μη σε στενοχωρησω...αλλα πας γυρευοντας...
απο σημερα η ΑΖ δινει ΝΥ αυγουστο
737 με Delta,επιστροφη απευθειας Αθηνα..και 826 με Αλιταλια πηγαινε κ Delta Αθηνα απευθειας.
περαστικα και να μαθεις καλυτερα ποια εταιρεια ειναι φιλη σου...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom