giorgio_13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΑΜΕΡΙΚΗ
μπράβο ρε φίλε... περιμένω και τα υπόλοιπα
Γειά σου alexapa,χαχα γράφεις τέλεια!!Μιας και θα πάω σε λίγο καιρό είναι πολύ χρησιμα όλα όσα γραφεις!!
Μπερδεύτικα με το city pass όμως.. εγώ βρήκα απο το site αυτό που είναι για 6 σημαντικά αξιοθέατα, εσείς πήρατε και κάποιο άλλο και είχατε έκπτωση στα μμμ??
Κοίταξε θα σου πω τι είδα εγώ.Σ'ευχαριστω πάρα πολύ μας έσωσες!! Το κοιτάξαμε και είπαμε να πάρουμε και μεις αυτό μιας και παρέχει τόσα πολλά!!
Να σε ρωτήσω όμως κάτι θα είμαστε 7 ημέρες εκεί, όντως προλαβαίνουμε να δούμε περισσότερα απο τα 6 αξιοθέατα που παρέχει το city pass ?
την μέρα που έπαιζαν οι pearl jam, την επόμενη δηλαδή από εσάς πήγαμε εμείς στο Madison square garden (ξενάγηση, όχι συναυλία)
Μπήκαμε και στον ναό φυσικά των 20000 θέσεων και ο ξεναγός μόλις ενέφερε ότι την επόμενη μέρα έπεζαν οι Pearl Jam με έλουσε κρύος ιδρώτας. Να πάρει, είχα ψάξει για όλες τις συναυλίες στην Νέα Υόρκη γι αυτή την εβδομάδα αλλά δεν είχα βρει τίποτα που να μ’ ενδιαφέρει.
άσε, ατυχία. Πάντως την επόμενη φορά θα ψάχνω πιο καλά. Ελπίζω να περάσατα καλά και εσείς. Βασικά, μόνο 2 άτομα έχω ακούσει που είπαν ότι είναι η χειρότερη πόλη που έχουν πάει (και η καλύτερη που έχουν πάει ποιά να είναι άραγε, η Lahore?)την μέρα που έπαιζαν οι pearl jam, την επόμενη δηλαδή από εσάς πήγαμε εμείς στο Madison square garden (ξενάγηση, όχι συναυλία)
περάσαμε πολύ καλά! πιστεύω ότι είναι όντως η καλύτερη πόλη που έχω πάει..δεν μπορώ να σκεφτώ ότι υπάρχει περίπτωση να μου αρέσει κάποια άλλη περισσότερο..Ελπίζω να περάσατα καλά και εσείς. Βασικά, μόνο 2 άτομα έχω ακούσει που είπαν ότι είναι η χειρότερη πόλη που έχουν πάει (και η καλύτερη που έχουν πάει ποιά να είναι άραγε, η Lahore?)