Roadrunner
Member
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν εκτός για προσωπικούς λόγους. Άρα περιμένω την εταιρία στο chek in .Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .Θα στα ζητήσει στο check in.
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν εκτός για προσωπικούς λόγους. Άρα περιμένω την εταιρία στο chek in .Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .Θα στα ζητήσει στο check in.
1) Ιδιωτικά εκείνη την ώρα κοίτα στο ίντερνετ.Καλημέρα σας, τον Ιούλιο ταξιδεύω για Νέα Υόρκη, στο αεροδρόμιο NEWARK. Λόγω του ότι φτάνουμε μετά τις 11 το βράδυ , έχω κάποιες απορίες γενικά:
1) Ποιά είναι η καλύτερη λύση για να μετακινηθώ προς την πόλη?(Λόγω της ώρας αγχώνομαι να κλείσω κάποιο λεωφορείο με συγκεκριμένη ώρα επιβίβασης,επειδή μπορεί να κωλυσυεργήσω στον έλεγχο.κλπ. Υπάρχει κάποια δυνατότητα να κλείσω κάποιο εισιτήριο λεωφορείου αφού φτάσω?
2)METROCARD? Μπορώ να κλείσω κάποια online έτσι ώστε να μην ψάχνομαι την επόμενη μέρα σε κάποιο σταθμό του μετρό?
3)Στο θέμα των δεδομένων. Μπορώ να κλείσω Online κάποια συγκεκριμενη e-sim? έχετε να μου προτείνετε αξιόπιστα sites?Τι λύσεις έχουμε εδώ?
4)Ποιά κάρτα έχετε να μου προτείνετε για τα αξιοθέατα(11 μέρες θα είμαι στη πόλη)?
Ευχαριστώ
Μπαίνεις στο μετρό απλά σκανάροντας την κάρτα/nfc κινητό σου αν είναι για 1-2 δρομολόγια, και βλέπεις για εβδομαδιαία ή και περισσότερο επιτόπου.2)METROCARD? Μπορώ να κλείσω κάποια online έτσι ώστε να μην ψάχνομαι την επόμενη μέρα σε κάποιο σταθμό του μετρό?
Αν δέχεται e-sim ψάξε μέσω T-Mobile. Και η h2owireless είναι εντάξει με πολύ οικονομικά πακέτα. Ψάξε στο site τους, κάποιο μηνιαίο θα είναι σε προσφορά.3)Στο θέμα των δεδομένων. Μπορώ να κλείσω Online κάποια συγκεκριμενη e-sim? έχετε να μου προτείνετε αξιόπιστα sites?Τι λύσεις έχουμε εδώ?
Καλημέρα.Καλημέρα σας, τον Ιούλιο ταξιδεύω για Νέα Υόρκη, στο αεροδρόμιο NEWARK. Λόγω του ότι φτάνουμε μετά τις 11 το βράδυ , έχω κάποιες απορίες γενικά:
1) Ποιά είναι η καλύτερη λύση για να μετακινηθώ προς την πόλη?(Λόγω της ώρας αγχώνομαι να κλείσω κάποιο λεωφορείο με συγκεκριμένη ώρα επιβίβασης,επειδή μπορεί να κωλυσυεργήσω στον έλεγχο.κλπ. Υπάρχει κάποια δυνατότητα να κλείσω κάποιο εισιτήριο λεωφορείου αφού φτάσω?
2)METROCARD? Μπορώ να κλείσω κάποια online έτσι ώστε να μην ψάχνομαι την επόμενη μέρα σε κάποιο σταθμό του μετρό?
3)Στο θέμα των δεδομένων. Μπορώ να κλείσω Online κάποια συγκεκριμενη e-sim? έχετε να μου προτείνετε αξιόπιστα sites?Τι λύσεις έχουμε εδώ?
4)Ποιά κάρτα έχετε να μου προτείνετε για τα αξιοθέατα(11 μέρες θα είμαι στη πόλη)?
Ευχαριστώ
Καλώς ήρθες.
Μπαίνεις στο μετρό απλά σκανάροντας την κάρτα/nfc κινητό σου αν είναι για 1-2 δρομολόγια, και βλέπεις για εβδομαδιαία ή και περισσότερο επιτόπου.
Αν δέχεται e-sim ψάξε μέσω T-Mobile. Και η h2owireless είναι εντάξει με πολύ οικονομικά πακέτα. Ψάξε στο site τους, κάποιο μηνιαίο θα είναι σε προσφορά.
Ποιοσ ειναι αυτος ρε παιδια?+1 για το boxeraki
Ισχύει από ότι ξέρω μόνο για τους μόνιμους κατοίκους . Δεν ισχύει για τουρίστες όπως παλιά!Παιδια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριεσ.ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. Σχετικα διαβαζω οτι καποια μουσεια ειναι δωρεαν για συγκεκριμενεσ μερες, αλλα αναφερει οτι ειναι για τους Newyorkers.θελω να τακτοποιησω το θεμα του pass να δω τι με συμφερει.και εχω μπερδευτει με τα δωρεαν και μη. Εχετε κατι να μου πειτε σχετικα με αυτο?