Υπάρχει προμήθεια μετατροπής συναλλαγματος,κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς την κάρτα σου.Γιαυτό πάρε τηλ.την τράπεζα σου,να μάθεις πόσο είναι.Εγω θα πληρωσω σε δολλαρια, αρα απλα θα τραβηξει απο την καρτα το αντιστοιχο ποσο σε ευρω (αυτο που ειδα οταν εκανα την κρατηση στο booking) χωρις καποια επιπλεον χρεωση/προμηθεα, σωστα;
γιατι δεν πληρωνεις με μετρητα οταν φτασεις εκει?Αυτο για την ισοτιμια ναι ειναι κατι το οποιο ξερω οτι θα μεταβληθει αναλογα την τιμη που θα βρισκεται εκεινη τη στιγμη.
Την προμηθεια ειναι που φοβαμαι επειδη ειναι μεγαλο το ποσο για το ξενοδοχειο και θα προτιμουσα να μην μπω στην διαδικασια του "δεν βαριεσαι" αν μιλαμε για κανα 100αρικο.
Θα παρω την Πειραιως ομως οπως ειπες να μου τα πουν αναλυτικα. Αν παντως καποιο παιδι εδω με Πειραως καρτα σα την δικη μου γνωρισει ας μας φωτισει.
Γιατι θα πρεπει να παρω πολλα μετρητα (αν υπολογισουμε και τα μετρητα για 10 ημερες) και η αληθεια ειναι οτι γενικα δεν ειμαι υπερ του να εξοφλώ πριν ακομα μου παρασχεθουν οι υπηρεσιες για κατι.γιατι δεν πληρωνεις με μετρητα οταν φτασεις εκει?
Να ξερεις πως υπαρχει μεγιστη χρεωση προμηθειας τα 6 ευρω.Η πειραιως χρεωνει προμηθεια 2% επι του ποσου συναλλαγης με μεγιστο τα 6 ευρω/συναλλαγη.Επειδη πηγα και γω προσφατα σε ενα εμπορικο το μηχανημα μου εδωσε επιλογη να πληρωσω σε ευρω(την ισοτιμια την ειχε βγαλει η visa) και μου κοστισε οσο αν πληρωνα σε δολλαρια + το 2%.Καλυτερα να εχεις τη χρεωστικη σου παρα μια prepaid(ασε που κρατανε και προμηθεια για φορτιση) και να κοιταξεις επισης αν εχει τους φορους ανα βραδια στο Booking.Αυτο για την ισοτιμια ναι ειναι κατι το οποιο ξερω οτι θα μεταβληθει αναλογα την τιμη που θα βρισκεται εκεινη τη στιγμη.
Την προμηθεια ειναι που φοβαμαι επειδη ειναι μεγαλο το ποσο για το ξενοδοχειο και θα προτιμουσα να μην μπω στην διαδικασια του "δεν βαριεσαι" αν μιλαμε για κανα 100αρικο.
Θα παρω την Πειραιως ομως οπως ειπες να μου τα πουν αναλυτικα. Αν παντως καποιο παιδι εδω με Πειραως καρτα σα την δικη μου γνωρισει ας μας φωτισει.
ΞΕΧΝΑ το γκρουπ.Αυτά τα ολίγα προσ το παρόν! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
σε ποιο ξενοδοχειο εμεινες και ηταν τοσο φθηνο;καλή τοποθεσία για ξενοδοχείο είναι midtown περιοχή να ψάξεις. 1800 euro για 1 δωμάτιο είναι το bugdet σου? αν ναι είναι παρα πολλά εγώ είχα πλήρωση 550 euro για 4 days σε ξενοδοχείο που είναι 20 μετρα από την times square.άποψη μου είναι να προσπαθήσεις να μην δόσης πολλά λεφτά σε hotel και να τα φας εκεί σε ψώνια η ότι άλλο θέλεις!
στο Millennium Broadway Hotel Times Square ειχα μεινει. βεβαια το ειχα κανει κρατηση 6 μηνες πριν απο το booking.Τωρα ειναι στα 650 η τιμη του για 4 μερες.[/QUOTE.] Ναι είναι τέλειο, το έχω τσεκάρει.. Ελπίζω σε 2-3 βδομαδες να έχουν κατέβει οι τιμές..