Boxeraki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χαβάη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλασκα
θα σου προτείνω μερικές που ας πούμε δεν είναι πολύ χωμένες στο harlem..να έχεις υπόψιν σου όμως ότι παρότι έχει γίνει μεγάλο τουριστικό αξιοθέατο παραμένει εκκλησία και έχει κάποιους κανόνες..δεν πάτε με σορτσάκια κτλ..πρέπει να πας στην ώρα σου και να να φύγεις μόλις τελειώσει..Καλησπέρα! Φεύγω την Παρασκευή κι εγώ για το ταξίδι των ονείρων μου κ θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Λέμε με την παρέα μου να ανέβουμε Harlem για να παρακολουθήσουμε gospel, έχετε να μας προτείνετε κάποια εκκλησία;
1)Abyssinian Baptist Church είναι 132 West 138street και νομίζω δεν δέχονται τουρίστες στην πρωινή τους λειτουργία..μόνο στις 11 μπορείτε να πάτε..αλλά δεν δέχονται και σε κάποιες συγκεκριμένες γιορτές τους οπότε θα πρέπει όταν ξέρεις πότε θέλετε να πάτε να επικοινωνήσεις μαζί τους και να δεις αν είναι όλα ok..
2)Canaan Baptist Church of Christ είναι 132 West 116street εδώ νομίζω ότι έχει εκκλησία κάθε κυριακή στις 10.
3)1st Corinthian Baptist Church είναι 1912 Adam Clayton Powell Jr. Blvd εδώ έχει εκκλησία κυριακές στις 7:30,9:30 και 11:30.
και υπάρχει και μια στο times square 1657 Broadway..αυτή νομίζω έχει και καθημερινές..έχει και απογεύματα..
κρατάω επιφύλαξη για τα ωράρια μπορεί να έχει αλλάξει κάτι..σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με την εκκλησία για να πάρεις πληροφορίες για την μέρα που σε ενδιαφέρει..
επίσης μπορείς να φας στο red rooster όπως σωστά έχεις ακούσει αλλα και στο Dinosaur Bar-B-Que επίσης στο harlem..το καλύτερο είναι να φας και στα δυο