sourloulou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κινα
κ μια φιλη ειπε πως θα εχει κ πολυ ωραιο φαγητο η turkish!!!οποτε αν ειναι κ πιο φθηνα κι απο φθηνα βουρ!!!χαχαχα!!
χελοοουυ, γυρισα 8 ιανουαριου από νεα υορκη πηγα με ukraine ....παλιο αεροσκάφος, χαλια φαγητο,χαλια θεσεις.(και δεν υπερβάλω) ειχα μονο 2 ωρες περιπου αναμονη κιεβο. και στην επιστροφη το ιδιο.αν θελεις ανεση μην ταξιδεψεις με αυτην την εταιρια.Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά! Τον Αύγουστο κανονίζω για Νέα Υόρκη και θέλω τα φώτα σας μιας και βρίσκω με 480, πάρα πολύ καλή θεωρώ, ΑΛΛΑ με Ukraine International.......Έχει κάποιος κάποια έμπειρία σε υπερατλαντικό με τη συκγεκριμένη εταιρεία; Εγώ πάντως λέω να περιμένω ακόμα ....
Ναι το έχω ξεγράψει είδη αυτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψω με την ουκρανική! Περιμένουμε να μας πεις την εμπειρία σου τώρα! Οποιαδήποτε πληροφορία για ξενοδοχείο είναι καλοδεχούμενη ευχαριστώ!χελοοουυ, γυρισα 8 ιανουαριου από νεα υορκη πηγα με ukraine ....παλιο αεροσκάφος, χαλια φαγητο,χαλια θεσεις.(και δεν υπερβάλω) ειχα μονο 2 ωρες περιπου αναμονη κιεβο. και στην επιστροφη το ιδιο.αν θελεις ανεση μην ταξιδεψεις με αυτην την εταιρια.
Για Internet στο κινητό σε περιοχές χωρίς wi-fi?Παιρνεις μια καρτουλα απο τους παρακατω
AT&T PrePaid Phone Cards: FAQs: Rates
ξεχνας το ελληνικο παροχο και μιλας με αυτο
Το γεμιζεις οποτε τελειωνουν οι μοναδες
Πόσο καιρό πριν πρέπει να κάνεις κράτηση στα εστιατόρια? 1 εβδομάδα ή περισσότερο?Montauk τίποτε άλλο... ακριβό αλλά...
http://www.onmontauk.com/
Καλύτερη περίπτωση τέλη Οκτώβρη μέσα Νοέμβρη... υπέροχος καιρός, υπέροχα χρώματα... ο Ιούλιος είναι κόλαση ζέστης με μοναδικό καλό την μεγάλη μέρα... εποχή με λιγότερους τουρίστες στη Ν.Υ δεν υπάρχει... πάντα έχει τουρισμό εκτός ίσως από τον Φλεβάρη ο οποίος είναι χάλια από πλευράς καιρού... κράτηση σε καλά εστιατόρια την τελευταία στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει εκτός αν μιλήσεις με την τύχη σου και πέσεις σε ακύρωση... γνώμη μου είναι να κάνεις κανονικά τις κρατήσεις σου και σε περίπτωση στραβής 2-3 μέρες πριν ακυρώνεις... πάντως το προσωπικό μου γούστο λέει ότι τα χειμερινά εστιατόρια της πόλης είναι πιο ατμοσφαιρικά από τα καλοκαιρινά γιαυτό ξανά ψηφίζω αρχές Νοέμβρη... οι λογικές τιμές που ζητάς σε καλούτσικα ξενοδοχεία παίζουν κοντά στα 180€... αν κάνεις την υπέρβαση και πας εκεί ή λίγο παραπάνω, χωρίς αμφιβολία το INCENTRA ξεχωρίζει...
http://www.travelhippo.gr/top-5-νέα-υόρκη-budget-ξενοδοχεία/
http://www.incentravillage.com/
Σαγιονάρα 4-1, βερμούδα και φανελάκι αμάνικο.Σκεφτόμαστε επίσης να επισκεφτούμε κάποια εστιατόρια για φαγητό (steakhouse, The View, Pearl Oyster Club κτλ), στα περισσότερα γράφει ως dress code: business casual.
Τι εννοούν για άντρα και τι για γυναίκα?
Υπενθύμιση θα παμε καλοκαίρι!!!!
Εννοείς 3μμ; Δηλαδή έτσι θα είμαστε συνηθισμένοι και θα συνέρθουμε πιο γρήγορα από το jet lag? Θα πάω και εγώ Ν.Υόρκη το φθινόπωρο και ήδη κοιμάμαι και ξυπνάω αργά άρα είμαι πανέτοιμη χαχα Να μην ανησυχώ δηλαδή.Αν υπάρχει η δυνατότητα καλό θα είναι 2-3 μέρες πριν ταξιδέψεις να αρχίσεις να προσαρμόζεσαι στην ώρα της Αμερικής. Δηλαδή να κοιμάσαι όσο πιο αργά μπορείς (π.χ. 3-4 π.μ.) και να ξυπνάς αργά..