Νέα Λειτουργία: Σημειώστε συγκεκριμένα φόρουμ ως διαβασμένα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μια μικρή αλλά χρήσιμη λεπτομέρεια στις καινούριες λειτουργίες του φόρουμ είναι ότι πλέον μπορείτε να σημειώσετε ως διαβασμένο το φόρουμ μέσα στο οποίο βρίσκεστε.

Αν για παράδειγμα είστε μέσα στο "νέα μέλη" και πατήσετε το κουμπί "σημειώστε όλα ως διαβασμένα", θα πάρετε ένα παραθυράκι που σας δίνει επιλογή αν θέλετε να το κάνετε αυτό για ΟΛΑ τα φόρουμ (όπως δηλαδή γινόταν παλιά μόνο) ή αν θέλετε να το κάνετε μόνο για τα φόρουμ "νέα μέλη".

Εγώ προσωπικά έχω αρχίσει και το χρησιμοποιώ πολύ, νομίζω θα μας βολέψει αρκετά. :)

Ταξίδι-Όνειρο
Kashmir
Ίσως να είναι η απάντηση στο ''πρόβλημα'' μου, αλλά εξακολουθώ να θέλω να ρωτήσω.Είμαι στις ταξιδιωτικές ιστορίες και επιλέγω π.χ. χώρα Ισπανία, μου εμφανίζονται κάμποσες ιστορίες και επιλέγω μία-δυο και τις διαβάζω..ΟΚ..Την επόμενη ημέρα που θέλω να διαβάσω άλλες ιστορίες από την ίδια χώρα, επειδή είναι πολλές και δεν μπορώ να συγκρατώ τον τίτλο της ιστορίας,πολλές φορές πέφτω στην ίδια ιστορία :eek: δεν μπορώ να την ''μαρκάρω'' με κάποιο τρόπο ότι η συγκεκριμένη είναι διαβασμένη;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτό που ζητάς δε γίνεται. Το μόνο "μαρκάρισμα" θεμάτων που μπορείς να κάνεις αφορά την πραγματική κατάσταση "διαβασμένο/μη διαβασμένο".

Ταξίδι-Όνειρο
Kashmir
Αυτό εννοώ.Θέλω να βλέπω αν είναι διαβασμένο ή όχι.Πώς λειτουργεί ακριβώς;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΌΤαν έχεις διαβάσει ένα topic, αυτό δεν εμφανίζεται με bold χαρακτήρες. Όποια θέματα έχεις αδιάβαστα, οι τίτλοι τους ειναι με bold.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom