Νέα Λειτουργία: Παρόμοια Θέματα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αν θυμάστε αυτό ήταν κάτι που το είχαμε και παλιά αλλά κάποια στιγμή χάλασε και δε λειτουργούσε πια.

Όταν ξεκινάει κάποιος να ανοίξει ένα νέο θέμα, μόλις βάλει τον τίτλο και πάει να γράψει το μήνυμά του, το φόρουμ θα του βγάλει μια λίστα με παρόμοια θέματα που βρήκε αυτόματα από την αναζήτηση μέσω του τίτλου. Με τον τρόπο αυτό το μέλος μπορεί να αποφασίσει να κοιτάξει κάποια από αυτά τα θέματα πριν ανοίξει ένα καινούριο.

Όχι ακριβώς κάτι που δεν έχετε ξαναδεί λοιπόν, αλλά σίγουρα κάτι χρήσιμο που πριν δε δούλευε εδώ και πολύ καιρό :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε μου λέτε, σας δουλεύει καλά αυτό; όταν πάτε να ανοίξετε ένα τόπικ, σας φαίνονται "σχετικές" οι προτάσεις που βγάζει αφού πληκτρολογήσετε τον τίτλο του θέματος;

Ή τόχουμε για μόστρα; :p

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Επειδή σπάνια ανοίγω νέα θέματα, δεν ξέρω.

Εκανα τώρα λοιπόν μια απόπειρα στην ενότητα πληροφοριών της Ευρώπης.
Μάλιστα άργησε λίγο να μου εμφανίσει τα παρόμοια θέματα. Φαντάζομαι όμως ότι είναι φυσιολογικό.
Δεν ξέρω αν τα μέλη το προσέχουν (παρόλο που και εμφανές είναι και θα έπρεπε να το κάνουν)

Σε πρώτη φάση βλέπω ότι τα θέματα είναι σχετικά, αλλά εμφανίζει και τίτλους από ταξιδιωτικές ιστορίες. Μήπως αυτό δε χρειάζεται?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γλουμ.... παίζει.... παίζει και όχι όμως... και οι ιστορίες έχουν μέσα πληροφορίες που μπορεί κάποιος να θέλει.

Χμ. Άσε να κάνω κάποιες συγκεκριμένες δοκιμές που σκέφτομαι και βλέπουμε.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Παίζει, αλλά πρέπει να πατήσεις αλλού (πχ στο κυρίως κείμενο) για να σου εμφανίσει τη λίστα. Νομίζω πριν την εμφάνιζε καθώς πληκτρολογούσες.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η λειτουργία αυτή από σήμερα δουλεύει πάλι, και εμφανίζει με λίγο πιο άμεσο τρόπο τα παρόμοια θέματα, ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη. :)

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Πολύ καλή λειτουργία γιατί γεμίζει το forum συνεχώς με παρόμοια θέματα.
Έκανα μία δοκιμή με "Βιέννη" και μου έφερε 4 παρόμοια &" Ρώμη" όπου μου έφερε 5 παρόμοια. 'Εχει οριστεί συγκεκριμένος αριθμός επιστροφής αποτελεσμάτων;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι δεν έχει συγκεκριμένο αριθμό, αλλά ούτε και προορίζεται αυτή η λειτουργία να αντικαταστήσει την αναζήτηση. ;)

ikarialover

Member
Πάντως είναι πολύ χρήσιμο γιατί έχουμε πήξει σε παρόμοια θέματα...Τα οποία δεν προσφέρουν πολλές καινούριες πληροφορίες σε σχέση με ήδη υπάρχοντα θέματα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom