Borealis
Member
Και το Σούνιο είναι 45 λεπτά αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ την Αθήνα χωρίς αυτό, δική μου αντίληψη δεν σημαίνει ότι πρέπει να την δεχτείτε
Και το Σούνιο είναι 45 λεπτά αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ την Αθήνα χωρίς αυτό, δική μου αντίληψη δεν σημαίνει ότι πρέπει να την δεχτείτε
καλά βγάλτε το Αμάλφι αλλά πείτε τι αφήνετε, τον Βεζούβιο? τον κόλπο? την Πομπηία?Ναι αλλά το Σουνιο δεν είναι προορισμός από μόνος του, το Αμαλφι είναι και παραείναι. Από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου.
Νομίζω το ματσάκι, και δικαίως, είναι Καλως τα παιδιά καλως τα 3-0.
Αυτά ναι, συμφωνώκαλά βγάλτε το Αμάλφι αλλά πείτε τι αφήνετε, τον Βεζούβιο? τον κόλπο? την Πομπηία?
Δεν θα συμφωνησω. Ο κολπος (της Ναπολης) εχει 20 νησια. Αλλο η πολη αλλο οι εκδρομες απο αυτη. Τοτε η Ρωμη δικαια πρεπει να περιλαβει τα καστελλι της, τις λιμνες της, τα βουνα της κ τη Φλωρεντια ισως..ειπαμε μονο πολεις. Εδω αναφερθηκε αμαλφι, καζερτα...δειτε ενα χαρτη, μιλαμε οχι για αλλες πολεις, αλλα για αλλες επαρχιες. Λυπαμαι, επειδη ειναι η 2η πολη μου στην Ιταλια, αλλα δεν κερδιζει η Ναπολη με τπτ, ασυγκριτα πραγματα.Αυτά ναι, συμφωνώ
Νομιζω το Βεζούβιο και την Πομπηία μπορούμε να τη δώσουμε στη Ναπολι. Και πάλι βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση αν και λαχταραω μια Ναπολι περισσότερο από Ρώμη τώρα.Δεν θα συμφωνησω. Ο κολπος (της Ναπολης) εχει 20 νησια. Αλλο η πολη αλλο οι εκδρομες απο αυτη. Τοτε η Ρωμη δικαια πρεπει να περιλαβει τα καστελλι της, τις λιμνες της, τα βουνα της κ τη Φλωρεντια ισως..ειπαμε μονο πολεις. Εδω αναφερθηκε αμαλφι, καζερτα...δειτε ενα χαρτη, μιλαμε οχι για αλλες πολεις, αλλα για αλλες επαρχιες. Λυπαμαι, επειδη ειναι η 2η πολη μου στην Ιταλια, αλλα δεν κερδιζει η Ναπολη με τπτ, ασυγκριτα πραγματα.
Συμφωνουμε απολυτα..κι εγω Ναπολη θελω τωρα..βεβαια εχω παει κατι φορες στην Αιωνια τελευταια..Νομιζω το Βεζούβιο και την Πομπηία μπορούμε να τη δώσουμε στη Ναπολι. Και πάλι βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση αν και λαχταραω μια Ναπολι περισσότερο από Ρώμη τώρα.
στην αρχη πηγε κ εμενα εκει το μυαλο μου..μετα ομως σκεφτηκα οτι 1. δεν εχω παει ποτε Napoli, ενω 2. εχω δει live τον Francesco Totti και 3. σε ενα youth Hostel στην Ρωμη ειχα περασει αξεχαστες νυχτεςκαι μόνο που έπαιξε ο Μαραντόνα, Νάπολι, θα έπρεπε να ξανασκεφτείς που θα έδινες την ψήφο σου.