Ιταλία Νάπολη - Ακτή Αμάλφι

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το πήραμε επιτόπου. Από Σαλέρνο Αμάλφι και μετά ξανά καραβάκι για Ποζιτάνο.
Επιστροφή με λεωφορείο ως το Σορρέντο κ από κει τρένο για Νάπολι, μια μικρή Οδύσσεια. 'Ομως αυτά πριν 3 χρόνια, ίσως κάτι έχει αλλάξει.

paefstra

Member
Το πήραμε επιτόπου. Από Σαλέρνο Αμάλφι και μετά ξανά καραβάκι για Ποζιτάνο.
Επιστροφή με λεωφορείο ως το Σορρέντο κ από κει τρένο για Νάπολι, μια μικρή Οδύσσεια. 'Ομως αυτά πριν 3 χρόνια, ίσως κάτι έχει αλλάξει.
Εχω κλεισει βαση το Σαλερνο για 2 νυχτες γιατι Σορεντο ξαναπηγαμε, οπως και Ναπολη. Απο τη μια τσιμπημενο το καραβακι και για επιστροφη, απο την αλλη πολυ ανετο το να κοιμηθεις Σορεντο αντιθετα στο υπερτουριστικο ρευμα απο Ναπολη προς Αμαλφι.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλησπέρα, μια ερώτηση, παω Νάπολη 4 (φτάνω βράδυ) με 10 Ιουνίου θέλω να πάω αυθημερόν Ποζιτάνο-Αμάλφι μια μέρα και μια άλλη Κάπρι χωρίς διαμονή, είναι εφικτό; Μήπως θα είναι κούραση ; Διαμονή σε όλες αυτες τις παραπάνω περιοχές είναι πανάκριβα τα καταλύματα, θα ήθελα να έχω βάση μόνο την Νάπολη.
Ανετα, ουτε κουραση, ουτε τπτ. Αν ψαχνεις τροπο να χαμηλωσεις το μπατζετ, που υπαρχουν πολλοι, θα συνυπολογισεις κουραση κ χρονο.
Και μεις αυθημερόν το κάναμε-είναι λίγο περίεργη η συγκοινωνία,
Περιεργη; Ισως ο τροπος που επιλεξατε εσεις, αλλιως τη βρισκω αριστη. Απο κεντρο Νάπολη πας Ποζιτανο σε 1,5 ωρα ανετα με το γρηγορο πλοιο κ σε κατω απο 2 Αμαλφι. Τα συνδυαζεις και τα 2 δε σε καλη τιμη.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ανετα, ουτε κουραση, ουτε τπτ. Αν ψαχνεις τροπο να χαμηλωσεις το μπατζετ, που υπαρχουν πολλοι, θα συνυπολογισεις κουραση κ χρονο.

Περιεργη; Ισως ο τροπος που επιλεξατε εσεις, αλλιως τη βρισκω αριστη. Απο κεντρο Νάπολη πας Ποζιτανο σε 1,5 ωρα ανετα με το γρηγορο πλοιο κ σε κατω απο 2 Αμαλφι. Τα συνδυαζεις και τα 2 δε σε καλη τιμη.
Θέλαμε να δούμε το Σορρέντο , επίσης η χερσαία διαδρομή είναι πανέμορφη.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Θέλαμε να δούμε το Σορρέντο , επίσης η χερσαία διαδρομή είναι πανέμορφη.
Και πραξατε αριστα. Κι εγω αυτο εκανα. Αυτη η επιλογη δεν δικαιολογει ομως την απαντηση στο ερωτημα ημερησιας οτι η συγκοινωνια ειναι περιεργη…η συγκοινωνια ειναι αριστα οργανωμενη για ημερησια προς Καπρι, Κοστιερα, δεν ειναι χαζοι, ξερουν τι κ πως να το πωλησουν. Φυσικα δεν ειναι φθηνα. Υπαρχουν τα αστικα απο 2€ για τους υπολοιπους που εχουν απλετο χρονο και χαμηλο μπατζετ.

lefosbib

Member
Και μεις αυθημερόν το κάναμε-είναι λίγο περίεργη η συγκοινωνία, εμείς πήγαμε με τρένο ως το σαλέρνο και μετά καραβάκι (που είναι τσιμπημένο όμως). Επιστροφή με λεωφορείο.
Κουραστικό είναι εννοείται, όμως απίθανη η διαδρομή και οι εικόνες.
αρα για να καταλάβω καλα εως σαλερνο τρενο, σαλερνο-αμαλφι καραβακι, αμαλφι-ποζιτανο καραβάκι και ποζιτανο-ναπολη λεωφορειο?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
αρα για να καταλάβω καλα εως σαλερνο τρενο, σαλερνο-αμαλφι καραβακι, αμαλφι-ποζιτανο καραβάκι και ποζιτανο-ναπολη λεωφορειο?
Ω ναι! Αλλά όπως εξηγούν παραπάνω υπάρχει και πλοίο από Νάπολι αν θέλεις να το πας εν πλω. Τιμές δεν γνωρίζω.

connosp

Member
Καλησπέρα, μια ερώτηση, παω Νάπολη 4 (φτάνω βράδυ) με 10 Ιουνίου θέλω να πάω αυθημερόν Ποζιτάνο-Αμάλφι μια μέρα και μια άλλη Κάπρι χωρίς διαμονή, είναι εφικτό; Μήπως θα είναι κούραση ; Διαμονή σε όλες αυτες τις παραπάνω περιοχές είναι πανάκριβα τα καταλύματα, θα ήθελα να έχω βάση μόνο την Νάπολη.
Έχω κάνει κάτι παρόμοιο. Πήρα από εδώ Naples Varco Immacolatella · 80133 Naples, Metropolitan City of Naples, Italy
το λεωφορείο
Sita Sud Trasporti - Regione Campania | Home Page Πήγα Amalfi και Σαλέρνο και γύρισα Νάπολι την μια ημέρα. Και την άλλη πήγα Κάπρι ημερήσια, θέλει καλό προγραμματισμό γιατί τέλος Ιουνίου 2024 είχε πολύ κόσμο.
Δες εδώ για τα δρομολόγια αλλά να κλείσεις από το λιμάνι
Porto di Napoli · Via Stazione, 09010 Ferrovie Dello Stato NA, Italy
2025 Ferry Schedules from Napoli to Capri

paefstra

Member
Έχω κάνει κάτι παρόμοιο. Πήρα από εδώ Naples Varco Immacolatella · 80133 Naples, Metropolitan City of Naples, Italy
το λεωφορείο
Sita Sud Trasporti - Regione Campania | Home Page Πήγα Amalfi και Σαλέρνο και γύρισα Νάπολι την μια ημέρα. Και την άλλη πήγα Κάπρι ημερήσια, θέλει καλό προγραμματισμό γιατί τέλος Ιουνίου 2024 είχε πολύ κόσμο.
Δες εδώ για τα δρομολόγια αλλά να κλείσεις από το λιμάνι
Porto di Napoli · Via Stazione, 09010 Ferrovie Dello Stato NA, Italy
2025 Ferry Schedules from Napoli to Capri
Αφηνω εδω κι αυτο, 24 ωρες με ενα 10ρικο

Μαλλον θα βγαλω μιση μερα με λεωφορεια και την υπολοιπη μιση με πλοιαρια.

COSTIERASITA € 10,00
Il titolo di viaggio è valido 24 ore dal momento della prima validazione. Consente un numero illimitato di spostamenti sui mezzi di trasporto SITA SUD nei seguenti Comuni: Agerola, Amalfi, Atrani, Cetara, Conca dei Marini, Furore, Maiori, Massa Lubrense, Meta di Sorrento, Minori, Positano, Piano di Sorrento, Praiano, Ravello, Salerno, Sant’Agnello, Scala, Sorrento, Tramonti, Vietri sul Mare. È obbligatorio convalidarlo al primo utilizzo. Per mancanza o avaria delle obliteratrici convalidare a mano. Il titolo di viaggio è personale, nominativo ed incedibile. Il possessore è tenuto ad indicare a penna nominativo e data di nascita negli appositi spazi.

I viaggiatori residenti e non residenti in Campania potranno utilizzare i titoli di viaggio, attualmente in vigore, aziendali ed integrati.

connosp

Member
Αφηνω εδω κι αυτο, 24 ωρες με ενα 10ρικο

Μαλλον θα βγαλω μιση μερα με λεωφορεια και την υπολοιπη μιση με πλοιαρια.

COSTIERASITA € 10,00
Il titolo di viaggio è valido 24 ore dal momento della prima validazione. Consente un numero illimitato di spostamenti sui mezzi di trasporto SITA SUD nei seguenti Comuni: Agerola, Amalfi, Atrani, Cetara, Conca dei Marini, Furore, Maiori, Massa Lubrense, Meta di Sorrento, Minori, Positano, Piano di Sorrento, Praiano, Ravello, Salerno, Sant’Agnello, Scala, Sorrento, Tramonti, Vietri sul Mare. È obbligatorio convalidarlo al primo utilizzo. Per mancanza o avaria delle obliteratrici convalidare a mano. Il titolo di viaggio è personale, nominativo ed incedibile. Il possessore è tenuto ad indicare a penna nominativo e data di nascita negli appositi spazi.

I viaggiatori residenti e non residenti in Campania potranno utilizzare i titoli di viaggio, attualmente in vigore, aziendali ed integrati.
Αυτό αγόρασα και εγώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.979
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
Miss Grey

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα