Καλησπέρα στο φόρουμ.
Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας για το εξής.
Πρόκειται να πάμε ζευγάρι στη Νάξο γύρω στις 5 Ιουλίου για 12 ημέρες περίπου. Πρώτη φορά στο Νησί και μάλλον θα έχουμε και αυτοκίνητο μαζί. (Το μάλλον λόγω κάποιου μηχανικού προβλήματος που ελπίζω να αποκατασταθεί εύκολα)
Διάβασα όσα αφορούν το συγκεκριμένο νησί και από μια έρευνα που έκανα έχω βρει κάτι πολύ αξιόλογο για διαμονή στην Περιοχή Πυργάκι.
Στο χάρτη όμως φαίνεται αρκετά μακριά από Κέντρο ενώ δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το αν έχει κάποια υποτυπώδη πράγματα ως περιοχή. Δηλαδή ταβέρνες κανένα μίνι μάρκετ κλπ. Επίσης η διαδρομή από τη χώρα, ο δρόμος πως είναι? Εύκολος, άσφαλτος κλπ...
Είμαι λίγο διστακτικός γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ξεκούραστο το να κάνω αυτή τη διαδρομή Πυργάκι Χώρα 2 φορές την ημέρα (για φαγητό το μεσημέρι και για ποτάκι το βράδυ).Υποτίθεται ότι πάμε για χαλάρωση και δεν θέλω να είμαι και όλη την ώρα στο δρόμο.
Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να βοηθήσει?
Ευχαριστώ...
Πάντως δεν θα σου πρότεινα να αφήσεις το αμάξι 2 μέρες στην στο πάρκιγνκ στην Γκρότα γιατί πιάνει πολύ κύμα και θα το βρεις το αμάξι "του αλατιού" κρίμα είναι να το φάει η αλμύρα.. την είχα πατήσει και εγώ.. το λυπήθηκα το αμαξάκι μου όταν το είδα..Η Στελιδα ειναι μια μικρη χερσονησος απεναντι απο τη Χωρα και κοντα στον Προκοπη.Ναι δεν ειναι ασχημα ..καλη επιλογη!
Οσο για το αυτοκινητο...υπαρχει παρκινγκ δημοτικο πισω απο την περιοχη Γκροτα στη Χωρα ...οπως και μεταξυ Χωρας και Αγιου Γεωργιου πισω κ δεξια απο το αγαλμα της Σφιγγας στο τερμα του λιμανιου .
Καλησπέρα!! Είμαι από Νάξο, οπότε ότι πληροφορίες θελήσετε ευχαρίστως να σας τις δώσω, αν και όλοι όσοι έχετε έρθει έχετε δώσει πολύ καλές επιλογές. Σχετικά με την Στελίδα, θεωρείται από τις καλύτερες περιοχές της Νάξου, οπότε αν βρείτε κάτι οικονομικό να κλείσετε, μην έχετε θέμα. Υπάρχει και ένα πάρκινγκ λίγο μετά την Γρόττα και είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον να αφήσει το αμάξι του εκεί. Γενικά πάντως στην Νάξο βρίσκετε αρκετά λογικές τιμές για νησί, οπότε προτιμήστε την.Πάντως δεν θα σου πρότεινα να αφήσεις το αμάξι 2 μέρες στην στο πάρκιγνκ στην Γκρότα γιατί πιάνει πολύ κύμα και θα το βρεις το αμάξι "του αλατιού" κρίμα είναι να το φάει η αλμύρα.. την είχα πατήσει και εγώ.. το λυπήθηκα το αμαξάκι μου όταν το είδα..