Ε, πες μας τι πληροφορίες ψάχνεις συγκεκριμένα για να σου απαντήσουν αυτοί που έχουν ασχοληθεί με τους δύο προορισμούς.Καλησπέρα.Θα ήθελα να ταξιδέψω στο ΝΕΠΆΛ ΚΑΙ θΙΒΕΤ μόνη.Μήπως έχει κανείς πληροφορίες?
Ε, πες μας τι πληροφορίες ψάχνεις συγκεκριμένα για να σου απαντήσουν αυτοί που έχουν ασχοληθεί με τους δύο προορισμούς.Καλησπέρα.Θα ήθελα να ταξιδέψω στο ΝΕΠΆΛ ΚΑΙ θΙΒΕΤ μόνη.Μήπως έχει κανείς πληροφορίες?
bkmaria καλώς ήρθες!Καλησπέρα.Θα ήθελα να ταξιδέψω στο ΝΕΠΆΛ ΚΑΙ θΙΒΕΤ μόνη.Μήπως έχει κανείς πληροφορίες?
Γιώργο γειά σου.Ε, πες μας τι πληροφορίες ψάχνεις συγκεκριμένα για να σου απαντήσουν αυτοί που έχουν ασχοληθεί με τους δύο προορισμούς.
ΕΡΣΗ ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση γιατί εκτος από νέα στο site είμαι και στην εποχή ....του κάρβουνου όσον αφορά τους Η.Υ.Ελπίζω να τα καταφέρω όπως μου είπες. Οσο για τις πληροφορίες αναφέρθηκα γενικά για να δει ο Yorgos αν θέλει να μου απαντήσει-δεν με γνωρίζει δα και χρόνια-γυρεύω συγκεκριμένες πληροφορίες.Όσο για εγκυκλοπαίδεια καλή και η Wikipedia εν λέω αλλά προτιμώ πιότερο Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάνικα.Maira 1
για να σου απαντησει καποιος -ο Yorgos η οποιος αλλως ξερει κατι - θα πρεπει να ανοιξεις αυτονομο θεμα στην αναζητηση πληροφοριων στο κεφαλαιο Κεντρικη- Λατινικη Αμερικη. Εδω βρισκεσαι στο κεφαλαιο Ασια και κανεις δε θα παρει χαμπαρι τι ρωτας οποτε και απαντηση δε θα παρεις. Αδικα λοιπον θα περιμενεις.
Και επιπλεον μην κανεις γενικες ερωτησεις του τυπου "θελω μερικες πληροφοριες για Περου και για Βολιβια". Συγκεκριμενοποιησε το τι ακριβως θελεις να μαθεις. Αλλιως ειναι τοσο γενικο το ερωτημα που καλυτερα να ξεκινησεις απο την wikipedia.