• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βιετνάμ Καμπότζη Ταϊλάνδη ΝΑ Ασία για 3 μέρες ως 3 μήνες. Πόσο ακριβώς; Θα δείξει.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Last edited:

poised

Member
Πήρα λίγο χρόνο να πάρω μία ανάσα και γι αυτό δεν απάντησα μέχρι τώρα.

Να πω και εγώ για μία ακόμα φορά ευχαριστώ σε όλους για τα καλά λόγια, δε θα απαντήσω σε έναν έναν με quote, το βρίσκω λίγο υπερβολικό.

Ειδικές ευχαριστίες στον @silversurfer για τον κόπο του να τα πάρει όλα μαζί για να τα κόψει σε κομμάτια. Φαντάζομαι η @katkats "είχε μία δουλειά και πετάχτηκε για λίγο" και τυχαία επέστρεψε αφού είχε τελειώσει :haha:

Ποια φωτογραφία λες να είναι;
Σε κάποιο σημείο όταν ήμασταν στη bangkok είχα γράψει ότι βγάλαμε μία φωτογραφία οι όλοι του χοστέλ και ότι αυτή η φωτογραφία έπαιξε στο γάμο κάποιου ζευγαριού που βγήκε από αυτό το ταξίδι χωρίς να την βάλω. Το ζευγάρι ήμασταν εμείς και όντως την φώτο την έχασα σε κάποια αλλαγή κινητού.

[...]και τώρα θα θέλαμε πολύ οικογενειακή φωτογραφία μετά της κυρίας poised και τα ζούζουλα 😍
Πω πω κουτσομποοοοοολααααα!

Θα ήθελα να προσθέσω κάτι , αλλα μια k μπήκες στο club πλέον k ίσως παίξει k παντόφλα , δεν λέω τίποτα άλλο
Να δεις όταν μια μέρα θα ξέρει αρκετά ελληνικά να την διαβάσει μόνη της τι έχω να τραβήξω. "Γιατί το έγραψες αυτό και με κάνεις να φαίνομαι κακιά, τούτο δεν το είπα έτσι, το άλλο το εννοούσα αλλιώς", θα μετανιώσω της μάνας μου το γάλα. Αλλά έτσι τα θυμάμαι, έτσι τα έγραψα και πολλά εκ των υστέρων τα συζητήσαμε και ανακάλυψα ότι είχαν περισσότερο βάθος που δεν είχα φανταστεί.

Ας πούμε ένας από τους λόγους που δεν ήθελε να κάνει παζάρια ήταν γιατί στα μάτια του κόσμου που την έβλεπε να ταξιδεύει μαζί μου ήταν μία από τις πολλές "τσούλες" που κολλάνε σε ξένους για να περάσουν καλά για ένα χρονικό διάστημα ή να τους εκμεταλλευτούν. Δεν της άρεσε που υπήρχε αυτή η προκατάληψη γιατί δεν ήταν τέτοια αλλά πολλές φορές πήγαινε να παζαρέψει και της έλεγαν "και εσύ τώρα τι πας και ανακατεύεσαι, δικά σου λεφτά είναι; από του ξένου θα τα πάρουμε" ή και σπανίως χειρότερα που την στενοχωρούσαν.

Αυτό συνεχίστηκε και αφού παντρευτήκαμε. Την τελευταία φορά ένας ταξιτζής που πήγαινε να μας γδύσει της είπε κάτι τύπου "έχεις παντρευτεί ξένο αλλά έμεινες τσιγκούνα" και της γύρισε το μάτι. Σκεφτείτε και εμένα με το ένα παιδί στο καροτσάκι, να βλέπω τον ταξιτζή να γκαζώνει ενώ την ακούω να του λέει κάτι για την μάνα του και το δεύτερο παιδί να ρωτάει "γιατί τρέχει η μαμά πίσω από το ταξί". Ξέχασε να του πει καληνύχτα αγάπη μου, θα ξανάρθει :)

Όσο για τις γκρίνιες των τελευταίων ημερών, ήταν κυρίως η αδυναμία διαχείρισης του επερχόμενου χωρισμού. Θα ήταν προφανές σε οποιονδήποτε δεν ήταν τόσο συναισθησιακά γκάου όπως εγώ. Όπως μου είπε αργότερα, τότε ήταν σίγουρη ότι δεν θα βλεπόμασταν ποτέ ξανά...

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.618
Μέλη
39.358
Νεότερο μέλος
fani_rou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα