fotast
Member
Μαέστρος....άλλο το τέλος άλλος ο επίλογος....
είναι...μανούλα στο plot twistΜαέστρος....άλλο το τέλος άλλος ο επίλογος....
Τώρα είναι που θα γίνει η συνταρακτική ανατροπή της ταινίας;
ΠΕΣ ΤΗΝ, ΠΕΣ ΤΗΝ, δεν το δεχομαι οτι τελειωσε ετσι και δεν εχεις βιετναμεζα πεθερα να φτιαχνει σουπες μεχρι σημερα.
Έχω λίγο τύψεις που έπαιξα "τέτοιο άσχημο παιχνίδι" στα τελειώματα, αλλά ξέρω ότι δεν το πολυπιστεύατε και είχε γίνει σχετικά προφανές το που πήγαινε οπότε χαλάλι. Άλλωστε όπως είχα ξαναπεί είχα αφήσει hint εδώ και εκεί μέσα στην ιστορία που κάποιος λίγο προσεκτικός ή λίγο πονηρός θα το είχε καταλάβει. Πχ, ναι, δε θυμάμαι ποιος το είχε πει αλλά η φωτογραφία που είχαμε βγάλει στην bangkok είχε παίξει στον δικό μας γάμο.Δε το πιστεύει κανένας αυτό
Ευχαριστώ και εγώ, όπως και τους άλλους κατά καιρούς που εκφράσατε ή θα εκφράσετε γνώμη και ευχαριστίες.Δεν θα σταθώ στον επίλογο, που ομολογουμένως θα αποτελέσει το hit του album, αλλά στο σύνολο της ιστορίας. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη διήγηση, τις εικόνες, τα αρώματα και την αίσθηση που μας μετέφερες όλον αυτό τον καιρό. Πραγματικά πρόκειται για μία από τις συναρπαστικότερες ιστορίες του forum κατ'εμέ, με αναλυτικότατη περιγραφή, "ζωντανές" φωτό και σχολιασμό. "Ιστορία ζωής" όπως φαίνεται. Σας εύχομαι τα καλύτερα.
Εδώ είχα κολλήσει. Νόμιζα ότι τελείωσε το νταλαβέρι.οπότε το περιορίσαμε πολύ και όπως λέει και το γνωμικό μάτια που δεν βλέπονται...
Εδώ κόλλησα πιο πολύ. Ένα ταξίδι που έκανα κι εγώ πριν λιγότερο από μισό αιώνα (ουάου)καθώς ήταν το ταξίδι που χωρίς να γίνει "τίποτα τόσο ιδιαίτερο, τίποτα με βαθύ νόημα, κάποια συνταρακτική συνειδητοποίηση ή ξέρω 'γω επιφώτηση" ... "άλλαξε... τη πορεία της ζωής μου."
Kάτι κάνουμε λάθος. Ο poised πήγε ένα ταξίδι χαλαρά και γύρισε πίσω με δουλειά και γυναίκα.Εδώ κόλλησα πιο πολύ. Ένα ταξίδι που έκανα κι εγώ πριν λιγότερο από μισό αιώνα (ουάου)
άλλαξε και η δικιά μου πορεία της ζωής. Ένα ταξίδι που άρχισε για μια εβδομάδα και τελείωσε
σε σαράντα ημέρες.