Βιετνάμ Καμπότζη Ταϊλάνδη ΝΑ Ασία για 3 μέρες ως 3 μήνες. Πόσο ακριβώς; Θα δείξει.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Δεν θα σταθώ στον επίλογο, που ομολογουμένως θα αποτελέσει το hit του album, αλλά στο σύνολο της ιστορίας. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη διήγηση, τις εικόνες, τα αρώματα και την αίσθηση που μας μετέφερες όλον αυτό τον καιρό. Πραγματικά πρόκειται για μία από τις συναρπαστικότερες ιστορίες του forum κατ'εμέ, με αναλυτικότατη περιγραφή, "ζωντανές" φωτό και σχολιασμό. "Ιστορία ζωής" όπως φαίνεται. Σας εύχομαι τα καλύτερα.

poised

Member
Τώρα είναι που θα γίνει η συνταρακτική ανατροπή της ταινίας;
ΠΕΣ ΤΗΝ, ΠΕΣ ΤΗΝ, δεν το δεχομαι οτι τελειωσε ετσι και δεν εχεις βιετναμεζα πεθερα να φτιαχνει σουπες μεχρι σημερα.
Δε το πιστεύει κανένας αυτό 😎
Έχω λίγο τύψεις που έπαιξα "τέτοιο άσχημο παιχνίδι" στα τελειώματα, αλλά ξέρω ότι δεν το πολυπιστεύατε και είχε γίνει σχετικά προφανές το που πήγαινε οπότε χαλάλι. Άλλωστε όπως είχα ξαναπεί είχα αφήσει hint εδώ και εκεί μέσα στην ιστορία που κάποιος λίγο προσεκτικός ή λίγο πονηρός θα το είχε καταλάβει. Πχ, ναι, δε θυμάμαι ποιος το είχε πει αλλά η φωτογραφία που είχαμε βγάλει στην bangkok είχε παίξει στον δικό μας γάμο.

Δεν θα σταθώ στον επίλογο, που ομολογουμένως θα αποτελέσει το hit του album, αλλά στο σύνολο της ιστορίας. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη διήγηση, τις εικόνες, τα αρώματα και την αίσθηση που μας μετέφερες όλον αυτό τον καιρό. Πραγματικά πρόκειται για μία από τις συναρπαστικότερες ιστορίες του forum κατ'εμέ, με αναλυτικότατη περιγραφή, "ζωντανές" φωτό και σχολιασμό. "Ιστορία ζωής" όπως φαίνεται. Σας εύχομαι τα καλύτερα.
Ευχαριστώ και εγώ, όπως και τους άλλους κατά καιρούς που εκφράσατε ή θα εκφράσετε γνώμη και ευχαριστίες.

Νομίζω αν δεν ήταν το φόρουμ δεν θα κατάφερνα ποτέ να καθόμουν τόσες ατέλειωτες ώρες να γράψω εν μέσω διάφορων "πανικών", κούρασης ή αϋπνίας, που όσοι έχουν περάσει γονείς με μικρά παιδιά ξέρουν τι εννοώ.

Χοντρικά κάθε τμήμα που διαβάζεται σε 5-10 λεπτά μπορεί να μου έπαιρνε μία ως και τρεις ώρες, κάποιες φορές "δουλεύοντάς το" 10 λεπτά εδώ και 10 λεπτά εκεί μέσα στη μέρα μέχρι την επόμενη που το έβλεπα πάλι και ήταν φίσκα στα ορθογραφικά ή νοηματικά λάθη (και σόρυ για αυτά που μου έχουν ξεφύγει, μερικά βγάζουνε μάτι). Μόνο από φωτογραφίες πρέπει να έβαλα περίπου 2000, σκέψου τα κείμενα.

Στο σύνολο δεν ξέρω καν αν θέλω να υπολογίσω πόσο χρόνο πήρε, αν το είχα πλήρως συνειδητοποιήσει εξ' αρχής δεν ξέρω αν θα το είχα κάνει. Θεωρώ επίτευγμα ότι τελείωσε εντός δύο ετών, νόμιζα ότι θα έπαιρνε 6 μήνες. Μερικές φορές βοηθάει η αφέλεια.

Ιλόνα Δ.

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Έχεις τρομερό ταλέντο στον γραπτό σου λόγο !
Σε ευχαριστούμε τόσο μα τόσο πολύ για αυτό το μαγικό ταξίδι που μας πήρες μαζί σου !!
Νιώθω πολύ τυχερή που ψάχνοντας πληροφορίες για ένα ταξίδι , "κόλλησα" με την ιστορία σου , ελέγχοντας καθημερινά εάν έχεις γράψει κάτι καινούργιο.
Από καρδίας εύχομαι υγεία στην οικογένεια σας και να είστε πάντα αγαπημένοι! Πιστεύω δεν είμαι η μόνη που θα την διαβάσω ξανά και ξανά από την αρχή !

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!
Πιστός αναγνώστης απο την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της ιστορίας!
Εξαιρετική γραφή και ακομά πιο συναρπαστικη και χαρούμενη κατάληξη.
Να χαίρεσαι τα παιδάκια και να είναι υγιεί και ευτυχισμένα.

Υ.Γ : Επειδή 1,5 μήνας στο Βιετνάμ δεν μου ''έφτασε" ελπίζω όταν επιστρέψω να τα πούμε και από κοντά.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ευχαριστούμε για την απόλαυση που μας πρόσφερες όλο αυτόν τον καιρό.
Πιστεύω ότι και για σένα, πέρα από την κούραση, θα ήταν πολύ μεγάλη ικανοποίηση να γράψεις την ιστορία της ζωής σου, γιατί αυτό είναι αυτή η ιστορία.
Και είμαι σίγουρος πως θα την καμαρώνεις και θα την ξανακοιτάς με χαρά από εδώ και πέρα, ειδικά όσο θα περνά ο χρόνος.
Να είστε καλά!

panpan

Member
οπότε το περιορίσαμε πολύ και όπως λέει και το γνωμικό μάτια που δεν βλέπονται...
Εδώ είχα κολλήσει. Νόμιζα ότι τελείωσε το νταλαβέρι.
καθώς ήταν το ταξίδι που χωρίς να γίνει "τίποτα τόσο ιδιαίτερο, τίποτα με βαθύ νόημα, κάποια συνταρακτική συνειδητοποίηση ή ξέρω 'γω επιφώτηση" ... "άλλαξε... τη πορεία της ζωής μου."
Εδώ κόλλησα πιο πολύ. Ένα ταξίδι που έκανα κι εγώ πριν λιγότερο από μισό αιώνα (ουάου)
άλλαξε και η δικιά μου πορεία της ζωής. Ένα ταξίδι που άρχισε για μια εβδομάδα και τελείωσε
σε σαράντα ημέρες.
Να είστε υγιείς κι ευτυχισμένοι.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εδώ κόλλησα πιο πολύ. Ένα ταξίδι που έκανα κι εγώ πριν λιγότερο από μισό αιώνα (ουάου)
άλλαξε και η δικιά μου πορεία της ζωής. Ένα ταξίδι που άρχισε για μια εβδομάδα και τελείωσε
σε σαράντα ημέρες.
Kάτι κάνουμε λάθος. Ο poised πήγε ένα ταξίδι χαλαρά και γύρισε πίσω με δουλειά και γυναίκα.
Υποθέτω και συ κάτι αντίστοιχο.
Εμείς βόδια πάμε, μοσχάρια γυρίζουμε :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καταπληκτικός επίλογος, με γύρισμα στο παρά ένα και κατάληξη μ' ευτυχισμένο τέλος. ;) :)
Όσο για το συμπέρασμα; Μια ακόμα ιστορία - σταθμός σ' αυτήν εδώ την διαδικτυακή κοινότητα, για πολλούς και διάφορους λόγους που όλοι όσοι διαβάσαμε από την αρχή μέχρι και τώρα καταλαβαίνουμε.
Εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία οικογενειακώς, να μας γράφεις και να σ' απολαμβάνουμε με τα επόμενα σου ταξίδια.
Υ.Γ. Εγώ την είχα ψυλλιαστεί από πολύ νωρίς τη δουλειά αλλά δε θα σε δώσω σε δημόσια θέα, χαίρομαι όμως που δικαιώθηκα. :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom