LorenzoTheGreek
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κεντρική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Όπως συνηθίζω να λέω, ξέρεις ποιος έχει πάει ΝΑ Ασία όταν τον βλέπεις να χαμογελάει περίεργα σε αυτή την στιγμή
View attachment 458075
Όπως συνηθίζω να λέω, ξέρεις ποιος έχει πάει ΝΑ Ασία όταν τον βλέπεις να χαμογελάει περίεργα σε αυτή την στιγμή
View attachment 458075
View attachment 458075
Καλησπερα, τι μου θυμιζεις !και εγω στη Καμποτζη το επαθα ,πολυ σωστα δεν ηπιες κατι για να το σταματησεις.Οταν γυρισα Ελλαδα μετα απο τις εξετασεις ειχα σταφυλοκκοκο εντερου,2 μηνες αντιβιωση και μου ειπε ο γιατρος οτι αν το σταματαγα θα παθαινα διατρηση εντερου.Και να φανταστεις οτι τρωγαμε μονο σε ρεστωραν ξενοδοχειων πενταστερων.Σε καμμια αλλη χωρα της Ασιας δεν το εχω ξαναπαθει.Μόνο στην Καμπότζη το έχω πάθει αυτό το πράγμα σε τέτοια ένταση και έχω γυρίσει καμπόσο τις όμορες χώρες χωρίς ποτέ να κρατηθώ σε τίποτα. Και δυστυχώς δε τελείωσε εκεί εκείνη τη μέρα, με πήδηξε τόσο άσχημα που μου πήρε μέρες να έρθω στα ίσια μου.
Γι αυτό τη γλύτωσες! Αφού τα ήπιες με παγ κ ακια!!!- Diarrhea has entered the Chat
diarrhea writes something...
PS
παρόλα αυτά θα πρέπει να ομολογήσω ότι k στην Ταυλάνδη k Dom.Δημοκρατία δεν με έπιασε κάτι τέτοιο....
k ήπια πολλές φορες cocktail κλπ με παγκάκια...ίσως ήμουνα τυχερός???
ο μετατροπέας κάποιες φορες γραφει ότι να ναι...k είτε δεν το προσέχω είτε βαριέμαι να το αλλάξωΓι αυτό τη γλύτωσες! Αφού τα ήπιες με παγ κ ακια!!!
Δεν το δοκίμασα, προτιμώ τον μπιντέ…Συγνώμη κιόλας, αλλά αν το νερό είναι θερμοκρασίας Μονάχου καλύτερα χεσμένος. Εκτός αν βάλανε πατέντα με θερμομείκτη, έτσι εντάξει, κάτι γίνεται.