Εντάξει το παράκανες και εσύ.Η ιστορια ειναι εφαμιλλη των Πανθεων αλλα στην Ανατολικη Ασια. Μυστικα, ψεμματα, απιστιες, παθη.
Σαπφώ εσύ;ΕΓΩ το παρακανα? Που διαβαζα η αθωα ποσο γερα στερεωμενο ηταν το κρεβατι της κουκετας κι αναρωτιομουν τι στο καλο, στατικη μελετη των χοστελ εκπονει?
Μεχρι να διαβασω τα Σοδομα και τα Γομορρρρα...
Και το παρακανα εγω?
Ας το παραδεχτούμε δεν είναι κακό, από ένα σημείο και μετά όλοι γι' αυτό τη διαβάζουμε την ιστορία, όχι για την Καμπότζη...Η ιστορια ειναι εφαμιλλη των Πανθεων αλλα στην Ανατολικη Ασια. Μυστικα, ψεμματα, απιστιες, παθη.
Βάλε εμένα που περίμενα απ αυτόν να μάθω για το Βιετνάμ;Ας το παραδεχτούμε δεν είναι κακό, από ένα σημείο και μετά όλοι γι' αυτό τη διαβάζουμε την ιστορία, όχι για την Καμπότζη...
Όπως τη βρίσκετε παιδιά, εγώ θα τα γράψω έτσι και αλλιώς!Ας το παραδεχτούμε δεν είναι κακό, από ένα σημείο και μετά όλοι γι' αυτό τη διαβάζουμε την ιστορία, όχι για την Καμπότζη...
Τουλάχιστον προειδοποίησα.Οπότε ο στόχος δεν είναι οι τουριστικές πληροφορίες (που σίγουρα θα υπάρχουν), αλλά περισσότερο η περιήγηση με περιγραφές από καταστάσεις και συναισθήματα όπως τα ανακαλώ σήμερα.
Βιάστηκες και εσύ, δε περίμενες 3-4 χρονάκια να την τελειώσω πρώτα και να πας μετά.Βάλε εμένα που περίμενα απ αυτόν να μάθω για το Βιετνάμ;
Περιμένω κι ένα αίσθημα από Λάος μεριά για να ολοκληρωθεί η Ινδοκίνα, όχι τίποτ' άλλο.Όπως τη βρίσκετε παιδιά, εγώ θα τα γράψω έτσι και αλλιώς!