• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μιανμάρ (Βιρμανία) Μ' έχει πιάσει μια μανία, για να φύγω Βιρμανία!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
rosa μας ταξιδιάρικη και καλή
λίγα λόγια και από εμέ για το ταξίδι σου στην ήπειρο αυτή την μαγευτική
και στην χώρα που έλαχιστοι την ξέρουμε που στον χάρτη έχει τοποθετηθεί!

στην Βιρμανία να μην σε πιάσει ούτε δευτερόλεπτο ανία
κ είμαι σίγουρος ότι θα έχεις των λεπτομερειών του ταξιδιού όλα τα ηνία!

καλό ταξίδι να έχεις προς τα εκεί
και να μας γυρίσεις με αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή!

είμαι σίγουρος οτι θα περάσεις τέλεια εκεί που θα πας
και να κάνεις βόλτες πολλές και για εμάς!

και να μας ...βομβαρδίσεις μετά με λέξεις και φωτό
και να θέλουμε ώρες και μερόνυχτα και να σου λέμε πολλά ευχαριστώ!
:cool:;)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τελικά αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το φόρουμ είναι ότι η έμπνευση των μελών λειτουργείς σχεδόν όλο το 24ωρο κάτι ώρες ανάμεσα στις 3:00-6:00 π.μ. έχουμε να καλύψουμε μόνο.
Ρόζα μου ήδη έχουμε επιβιβαστεί στο αερόστατο μαζί σου, τις λεπτομέρειες θα χάσουμε μόνο αλλά θα μας τις πεις - γράψεις όλες όταν γυρίσεις, ναι;

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Απ αυτό το ευχολόγιο δεν μπορώ ν απέχω.
Στίχους όμως δεν έχω,γι αυτό σας αφιερώνω μια φωτογραφία που μ αρέσει πολύ.
Μικρή φρόντισε η μαμά ν επιστρέψει και να μην ξεχαστεί.......άλλωστε έχει ιερό καθήκον
ταξιδιωτικής ιστορίας.
Να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε:p

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μια και δεν εχω κανενα ποιητικο ταλαντο ο μονος τροπος να σας αποχαιρετησω ειναι με βιρμανεζικα λουλουδια...

Attachments

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
rosa μας ταξιδιάρικη και καλή
λίγα λόγια και από εμέ για το ταξίδι σου στην ήπειρο αυτή την μαγευτική
και στην χώρα που έλαχιστοι την ξέρουμε που στον χάρτη έχει τοποθετηθεί!

στην Βιρμανία να μην σε πιάσει ούτε δευτερόλεπτο ανία
κ είμαι σίγουρος ότι θα έχεις των λεπτομερειών του ταξιδιού όλα τα ηνία!

καλό ταξίδι να έχεις προς τα εκεί
και να μας γυρίσεις με αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή!

είμαι σίγουρος οτι θα περάσεις τέλεια εκεί που θα πας
και να κάνεις βόλτες πολλές και για εμάς!

και να μας ...βομβαρδίσεις μετά με λέξεις και φωτό
και να θέλουμε ώρες και μερόνυχτα και να σου λέμε πολλά ευχαριστώ!
:cool:;)
Θάνο μου πάντα ευγενικέ, ό,τι έχεις ζήσει, πες το,
Το καλοκαίρι με έστειλες, για κανό στο Νέστο!

Όταν γυρίσω, τάξε μου, αντί για ασπιρίνη,
Θα αισθανθώ καλύτερα, αν πεις για την Κερκίνη!

Για τις ευχές σ’ ευχαριστώ, τώρα δε νιώθω μόνη,
Με τη σειρά μου, αντεύχομαι, να φύγεις Βαρκελώνη!:D:D:D

Last edited by a moderator:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ρόζα μου ήδη έχουμε επιβιβαστεί στο αερόστατο μαζί σου, τις λεπτομέρειες θα χάσουμε μόνο αλλά θα μας τις πεις - γράψεις όλες όταν γυρίσεις, ναι;
Καλή μου ioanna, το 'χεις βάλεις κι εσύ το λιθαράκι σου με την ταξιδιωτική σου ιστορία!!! Ειδικά η τρίτη και η τέταρτη παράγραφος, ήταν κάτι σα deja vu! Noμίζω πως έτσι ακριβώς θα εξελιχτεί και για μας!!!;)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Στίχους όμως δεν έχω,γι αυτό σας αφιερώνω μια φωτογραφία που μ αρέσει πολύ.
Μικρή φρόντισε η μαμά ν επιστρέψει και να μην ξεχαστεί.......άλλωστε έχει ιερό καθήκον
ταξιδιωτικής ιστορίας.
Κυρία Ντίνα ευχαριστούμε λέει η μαμά για τη φωτογραφία που είναι πολύ πολύ ωραία και για τις ευχές και θα σας έγραφε εκείνη αλλά είναι πολύ απασχολημένη με τη βαλίτσα που δεν κλείνει και κάθεται μπροστά και τη βλέπει και ο μπαμπάς περνάει και της λέει καλά βρε παιδι μου τι άλλο θα βάλεις μέσα και μετά θα μου ζητάς και βούδες να πάρουμε για τα κοριτσια και θα πληρωσουμε τα μαλλιοκέφαλά μας σε υπέρβαρο και η μαμά του λέει όχι και του βγάζει από τη βαλίτσα το δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που έχει πάρει ο μπαμπάς για να ελαφρύνει τη βαλίτσα και μου είπε ακόμα η μαμά να σας πω ότι θα γράψει ιστορία όταν γυρίσουμε αλλά όχι αμέσως γιατί θα τα πάρει στο κρανίο ο μπαμπάς αυτό δεν το κατάλαβα τι ακριβώς θα πάρει αλλά είπε η μαμά ότι αν τη δει να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή για ιστορία θα πει ο μπαμπάς όχι ρε ***** ούτε αυτό κατάλαβα που θα πει ο μπαμπάς αλλά θα πει ο μπαμπάς ε όχι ρε παιδί μου ούτε μια Βιρμανία δε μας ξεκόλλησε από αυτό το φόρουμ άντε να δω πού στα κομμάτια πρέπει να φτάσουμε για αποτοξίνωση θα πει ο μπαμπάς γι αυτό θα τη γράφει σε μικρά κομμάτια και στη ζούλα που τι είναι η ζούλα ούτε αυτό το ξέρω αλλά για να το λέει η μαμά κάτι θα ξέρει! Να σας πω επίσης ότι είμαι πολύ πολύ χαρούμενη γιατί η μαμά θα με ανεβάσει σε αερόστατο και σε ελέφαντα και σε νεροβούβαλο και δε φοβάμαι καθόλου γιατί έχω ανέβει και σε καμήλα στην έρημο αυτό που φοβάμαι είναι μήπως έρθει ο αγιοβασίλης και δε με βρει για να μου αφήσει δώρα γιατί εμείς πρωτοχρονιά θα λείπουμε αλλά στήσαμε το δέντρο και η μαμά λέει δεν πειράζει θα τα βρούμε τα δώρα άμα γυρίσουμε γιατί ξέρει ο αγιοβασίλης και στο κάτω κάτω εμείς θα έχουμε και το ξωτικό της παγόδας και θα του μαζεύουμε χαλικάκια και θα μας αφήνει δώρα κάτω από το μαξιλάρι μας αυτό δεν το πολυπιστεύω αλλά κάνω ότι το πιστεύω για να μη στεναχωρήσω τη μαμά που έκανε τόσες ετοιμασίες άσε που μπορεί να υπάρχει κιόλας το ξωτικό πού ξέρεις...Αυτά και σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και να γράφετε συχνά στο φόρουμ κι εσείς κι όλοι οι φίλοι της λέει η μαμά για να βρει πολλά να διαβάσει όταν επιστρέψουμε!
Η μικρή Δ.

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Η μαμά είναι πολύ τυχερή, που έχει μια μικρή ,που δεν φοβάται τ αερόστατα,τους ελέφαντες
και τους νεροβούβαλους.Είμαι σίγουρη ότι το ξωτικό υπάρχει και αυτά που θα σου χαρίσει
θα τα χεις πάντα μαζί σου.;)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Καλή μου ioanna, το 'χεις βάλεις κι εσύ το λιθαράκι σου με την ταξιδιωτική σου ιστορία!!! Ειδικά η τρίτη και η τέταρτη παράγραφος, ήταν κάτι σα deja vu! Noμίζω πως έτσι ακριβώς θα εξελιχτεί και για μας!!!;)
Σου εύχομαι να σου τύχουν έτσι τα πράγματα Ρόζα μας, περιπετειώδη και καλόκαρδα, για να έχετε ιστορίες να λέτε και να μοιράζεστε και να γελάτε με τις υποτιθέμενες «κακοτυχίες σας».:kiss:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μια μερούλα απομένει, και οι βαλίτσες ακόμα να κλείσουν....
Να ευχηθώ από τώρα σε όλα τα φιλαράκια μου και σ' όλους τους ταξιδευτές,
ΚΑΛΑ και ΤΑΞΙΔΕΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
με ένα απίθανο βιντεάκι που είχε την έμπνευση να ξετρυπώσει η Έρση:​

Δεν είναι βιρμανέζικο, αλλά μας κάνει!:xmas_biggrin::xmas_biggrin::xmas_biggrin:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...καλο ταξιδι καλη μου καλα να περασεις και περιμενουμε τη αφηγηση!!!!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ναι να περάσετε καλά και μετά αφήγηση λεπτομερή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom