taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Σα να ξεχάσαμε λίγο την ψηφοφορία, και εχουμε μείνει σε ισοψηφία!
Οι περισσότεροι νομίζω λείπουν ταξίδι τότε...Πριν τα Χριστούγεννα ? ΠΣΚ 20 με 22 Δεκεμβρίου ?
Μία πρόταση για τόπο συνάντησης είναι το Μαντζάρου 3 που βρίσκεται σε ένα στενάκι κάθετα στη Σόλωνος. Εχει διάφορούς χώρους και με ψηλά και με χαμηλά τραπέζια, είναι πολύ κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο και διατίθεται για εκδηλώσεις. Δεν ξέρω αν απαιτούν ελάχιστη κατανάλωση.Το Σάββατο βράδυ είναι μια δύσκολη μέρα για ομαδικές κρατήσεις χωρίς ελάχιστη κατανάλωση και για απεριόριστο χρόνο στην Αθήνα. Πολύ περισσότερο γύρω από το κέντρο.
Το ξερω το μαγαζι. Ειναι το σπιτι του Μαντζαρου. Ειναι υπεροχο αλλα θα το εβαζα στα ακριβα συν του οτι Σαββατο μαζευει τους θαμωνες του Κολωνακιου, ουτε με σφαιρες να το δωσουν για πιτα βραδυ Σαββατου.Μία πρόταση για τόπο συνάντησης είναι το Μαντζάρου 3 που βρίσκεται σε ένα στενάκι κάθετα στη Σόλωνος. Εχει διάφορούς χώρους και με ψηλά και με χαμηλά τραπέζια, είναι πολύ κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο και διατίθεται για εκδηλώσεις. Δεν ξέρω αν απαιτούν ελάχιστη κατανάλωση.
Σοβαρά; Νόμιζα ότι δουλεύει πιο πολύ καθημερινές με τον κόσμο από τα δικηγορικά γραφεία εκεί γύρω. Κρίμα!Το ξερω το μαγαζι. Ειναι το σπιτι του Μαντζαρου. Ειναι υπεροχο αλλα θα το εβαζα στα ακριβα συν του οτι Σαββατο μαζευει τους θαμωνες του Κολωνακιου, ουτε με σφαιρες να το δωσουν για πιτα βραδυ Σαββατου.
Τα μαγαζια του κεντρου βουλιαζουν τα Σαββατα, οι ουρες φτανουν ως τον δρομο. Αν προκειται να βρουμε κατι δεν πρεπει να ειναι τοσο κεντρικα αλλα να ειναι κοντα σε μετρο.Σοβαρά; Νόμιζα ότι δουλεύει πιο πολύ καθημερινές με τον κόσμο από τα δικηγορικά γραφεία εκεί γύρω. Κρίμα!
Στο μαγαζί έχω πάει σε συνάντηση του HMWS. Πολύ καλό στη ταράτσα μόνοι μας. 3 επίπεδα είναι. Σιγά μη γεμίζει.Μία πρόταση για τόπο συνάντησης είναι το Μαντζάρου 3 που βρίσκεται σε ένα στενάκι κάθετα στη Σόλωνος. Εχει διάφορούς χώρους και με ψηλά και με χαμηλά τραπέζια, είναι πολύ κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο και διατίθεται για εκδηλώσεις. Δεν ξέρω αν απαιτούν ελάχιστη κατανάλωση.
Στο μαγαζί έχω πάει σε συνάντηση του HMWS. Πολύ καλό στη ταράτσα μόνοι μας. 3 επίπεδα είναι. Σιγά μη γεμίζει.
τί είναι αυτό;
Hellenic Malt Whisky Societyτί είναι αυτό;