Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Να υποθέσω ότι στο Κάστρο έφτασες με λεωφορείο ή ταξί; Γιατί μόνο να ανέβεις την ανηφόρα του κάστρου από την εκκλησία του St. Martin μέχρι την είσοδο του κάστρου θέλει πάνω από 20 λεπτά. Εάν κάνεις μια βόλτα στο πάρκο που το περιβάλλει και τα τείχη θέλει πάνω από 40 λεπτά. Δεν μιλάω για το χρόνο για φωτογραφίες γιατί αυτό είναι σχετικό.Δεν ξέρω τι εννοείται πως δεν προλαβαίνεται η πόλη...Εγώ πρωί πήγα στη μπλε εκκλησία, μετά βόλτα στο Δούναβη μέχρι το UFO, πέρασμα απέναντι στο κάστρο, κατέβασμα βόλτα, παλιά πόλη, πύλες και όλα αυτά με διαλείμματα για καφέ και όταν τελείωσε δεν ήταν καν απόγευμα....
Ε τώρα αν μείνεις 2 ώρες στο κάστρο ναι δεν βγαίνει.
Θαύμασα τη θέα, έβγαλα φωτογραφίες, χάζεψα πήρα τις ανάσες μου κ πίσω...
Σε μιάμισι μέρα τη γυρνάς 3 φορές...
Η πόλη θέλει το χρόνο της για να την χαρείς και αυτός εξαρτάται από την εποχή που πας. Έχει τεράστια διαφορά αν περπατάς μια πόλη τον Ιούνιο ή τον Δεκέμβρη. Έχεις 5 ώρες επιπλέον φως και ελάχιστες πιθανότητες βροχής...
Επίσης, κάνει πολύ κρύο στην Μπρατισλάβα. Ο πσγωμένος αέρας πάνω στο Κάστρο μας θέρισε! Το 1ο βράδυ την είδαμε με βροχή και την 2η μέρα με πολύ κρύο!
Εγώ θα πρότεινα στην φίλη να κάνει την 1η μέρα την βόλτα της στη Μπρατισλάβα και εάν καλυφθεί με αυτά που είδε να πάρει το τρένο την επόμενη μέρα για τη Τσεχία.
Last edited: