soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
σ΄ένα καφέ θα τελειώσει; αγόρασε μεγάλο κουτίΕίναι να ρωτάς καπετάνιε ? Και βέβαια θέλουμε ! Φτιάχνω καφέ...άρχισε εσύ...
σ΄ένα καφέ θα τελειώσει; αγόρασε μεγάλο κουτίΕίναι να ρωτάς καπετάνιε ? Και βέβαια θέλουμε ! Φτιάχνω καφέ...άρχισε εσύ...
Αντωνη περιμενουμε με αγωνια !!!! Κλειστηκαμε μεσα απο τωρα ????τα δούλεψες όμως τα καράβια. δεν ξεχνώ!!!!
ακριβώς τώρα που χειμώνιασε και κλειστήκαμε μέσα
βρήκα τον τίτλο που θα μπουν οι ιστορίες σου!Στο τέλος οι αρμόδιοι φίλοι μας μπορούν να την τοποθετήσουν στις ιστορίες, αλλά που όμως;
Περιλαμβάνει δυο ωκεανούς, τρεις θάλασσες, τρεις ηπείρους!!!
συνεχίζουμε από αύριο, ελπίζω..
ανυπομονω να αρχισω το διαβασμα!!!Από τη μέρα που μου κάνατε τη τιμή να με καλέσετε να γραφτώ εδώ στο γκρουπ, θεώρησα υποχρέωση μου να γράψω κάτι περί μεγάλων θαλασσών, μεγάλων ταξιδιών, πορειών, μερικά στοιχεία ναυτιλίας, χαρτών κλπ κλπ.
Αυτά όλα θα τα συνδυάσω μαζί με το πρώτο μεγάλο ταξίδι μου, που σαν πρώτο το θυμάμαι περισσότερο από τα άλλα επόμενα. έτυχε όμως να είναι και το πιο όμορφο, γιατί εκτός από ήρεμες θάλασσες, πλην μιας περίπτωσης, με πήγε σε μέρη εξωτικά. Εξωτικές χώρες για την εποχή εκείνη, γιατί τώρα όλες έχουν κατακτηθεί από όλους...
Θα ανοίξω εδώ στο γκρουπ άλλο θέμα γι αυτή τη διήγηση, θα τη γράφω απ΄ευθείας εδώ
με απλά λόγια, ελπίζοντας ότι δεν θα ξεχάσω κάτι να χρειαστεί να γυρίσω πίσω. Οι συνέχειες θα είναι με αραιά χρονικά διαστήματα. Πάντως δε θα είναι πολυσέλιδη απ΄ότι υπολογίζω.
Στο τέλος οι αρμόδιοι φίλοι μας μπορούν να την τοποθετήσουν στις ιστορίες, αλλά που όμως;
Περιλαμβάνει δυο ωκεανούς, τρεις θάλασσες, τρεις ηπείρους!!!
συνεχίζουμε από αύριο, ελπίζω..
δε θυμάμαι το θέμαανυπομονω να αρχισω το διαβασμα!!!
θυμασαι Αντωνη στην συναντηση μας που μας ξεκινησες με μια ιστορια σου????
απιστευτη εμπειρια!!ποτε θα την ξαναεπαναλαβουμε την σκηνη live???
μωρέ μπράβο θαυμάστριες!!! άσε. μόλις πέρασα το πρώτο κομμάτι και ζορίστηκα..Ααα! Και εγω εφερα το σκαμνακι μου και κρεμωμαι απο τα χειλη σου! Για παμε λοιπον!
περισσότερο συγκινήθηκα εγώ από το video.Εξαιρετικό, καπετάνιε !
Πάντα βρίσκεις τον τρόπο, να μας συγκινείς...
ΥΓ.Πότε θα μπαρκάρουμε, είπαμε ?