• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μπορείς κι ΕΣΥ να βοηθήσεις έναν συμφορουμίτη με την ακαδημαϊκή του έρευνα!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Done! Καλά αποτελέσματα! Μια σημείωση, ίσως να έπρεπε να υπάρχουν πιο πολλές ποιοτικές ερωτήσεις παρά ποσοτικές; Πχ και το 2010 και το 2011 πήγα σε ελληνικό νησί 1 βδομάδα, αλλά λόγω κρίσης επέλεξα πολύ οικονομικότερο νησί το 2011.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Το έκανα κι εγώ και πρόσεξε. Πχ έβαλα ότι δεν πήγα διακοπές το 2010 αλλά αντίθετα έκανα το 2011 κι αυτό μολονότι η κρίση με άφησε άνεργη. Αντιφατικό, ε; Λοιπόν άκου εξήγηση: οι Έλληνες ( ή έστω κάποιοι εξ αυτών) προτιμούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους πριν τους τα μηδενίσει η χρεοκοπία. Λέω τώρα...

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Done! Καλά αποτελέσματα! Μια σημείωση, ίσως να έπρεπε να υπάρχουν πιο πολλές ποιοτικές ερωτήσεις παρά ποσοτικές; Πχ και το 2010 και το 2011 πήγα σε ελληνικό νησί 1 βδομάδα, αλλά λόγω κρίσης επέλεξα πολύ οικονομικότερο νησί το 2011.
Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Ισχύει ότι ποιοτικές ερωτήσεις θα είχαν περισσότερο ενδιαφέρον, απλώς στη συγκεκριμένη εργασία μας χρειάζονται κυρίως ποσοστά, για να βγουν ορισμένες συσχετίσεις με κάποια στατιστικά εργαλεία. Το αποτέλεσμα είναι ότι αν μπουν ποιοτικές ερωτήσεις μέσα, ναι μεν θα είναι ενδιαφέρον για μένα να διαβάσω τις απόψεις που παρατίθενται, απλά δε θα βοηθήσουν σε τίποτα την ίδια την έρευνα και το στόχο της. Οπότε γιατί να κουράσω τους συμμετέχοντες και να ταλαιπωρηθώ περισσότερο και ο ίδιος, ενώ ο καθηγητής ψάχνει για κάτι άλλο; ;)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγώ απέφυγα να απαντήσω στο ερωτηματολόγιο, γιατί οι ερωτήσεις αναφέρονται σε καλοκαιρινές διακοπές, κάτι που δεν κάνω ποτέ αφού μένω μονίμως σε νησί. Οι διακοπές μου είναι τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Συνεπώς τυχόν απαντήσεις μου στο ερωτηματολόγιο θα έδιναν στρεβλή εικόνα.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
εγω εκανα το ερωτηματολογιο αλλα δεν ηξερα πως να απαντησω καλυτερα ωστε να μη στρεβλωσω τα αποτελεσματα καθως περιοριζεις τις διακοπες σε παραθαλλασιες η νησι χωρις να υπαρχει επιλογη για διακοπες σε βουνο...στα καταλλυματα επισης δεν υπηρχε η επιλογη του καμπινγκ η φτηνου χοστελ (ουτε ξενοδοχειο μπορουσα να επιλεξω, ουτε σπιτι φιλου κ.τλ)

varioAthens

Member
To συμπλήρωσα κι εγώ! Να μας πείς και τα αποτελέσματα όταν θα είναι έτοιμα, αν και τα υποψιάζομαι! Βέβαια, συμφωνώ ότι σε κάποια σημεία δεν είναι άκρως αντιπροσωπευτικές οι απαντήσεις...
Πόσα ερωτηματολόγια χρειάζεσαι?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα