Από την Κω φεύγουν τα καραβάκια, από την Καρδάμαινα τα περισσότερα, κάποια λίγα από Κω. Τιμές δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, και δυστυχώς οι αποδείξεις και όλα από κείνο το ταξίδι είναι στην Αθήνα. Πήγα πριν δυο χρόνια και δεν τρελάθηκα, παρόλο που μας είπαν ότι είναι party city (!) Για ημερήσια καλά ήταν, για παραπανω δεν είναι πια Μπόντρουμ αλλά Μπουντρούμ..
Για κοιτα και απο Ροδο! Σιγουρα εχει καραβακι για Μαρμαριδα (η οποια ειναι χειροτερη απο το Μποντρουμ) αλλα η αποσταση με ΚΤΕΛ ειναι μικρη.
Κοιτα να δεις! Εγω πηγα ανοιξη και μου αρεσε. Σιγουρα ομως το καλοκαιρι θα ειναι πολυ επιβαρυμενη απο τουριστες. Μιλαμε για ολοκληρη πολη, οχι για κανενα χωριο. Δεν ξερω που ειναι το ξενοδοχειο σας και ποσο μακρια θα ειναι απο τη θαλασσα. Υποθετω οτι οι καλες παραλιες θα ειναι πιο μακρια απο την πολη. Εκεινο που μου φανηκε ενδιαφερον ειναι το οτι μπορεις να μπεις σε καποια ξυλινα πλοια τα οποια οι τουρκοι τα λενε gullet και να σας κανει βολτα στα λιμανακια και στα νησακια. Αυτο μου φανηκε ενδιαφερον, αλλα δεν το εχω κανει. To καστρο του Αγιου Ιωαννη ειναι ενδιαφερον-εχει και ενα μουσειο ενυαλιων αρχαιοτητων μεσα. Επισης με βαση το Μποντρουμ μπορειτε να κανετε και αρκετες εκδρομες στα περιξ.
Στην Μαρμαριδα δεν πηγα γιατι διαβασα σε δεκα μεριες οτι δεν λεει τιποτε.