Οι μονες που δεν πρεπει να αναφερονται σαν μπυρες αλλα σαν υγρο για ποδολουτρο ειναι οι δυο συνηθεις υποπτοι που πωλουνται σχεδον παντου στη χωρα μας (ο νοων νοητω!).
Γι' αυτο μπραβο στο κουραγιο των Genesis, Craft, Ρεθυμνιακη και Πειραικη ζυθοποιια να τα βαλουν με τα "θηρια" σε ανισο αγωνα και απευθυνομενοι σε "ασχετους" πελατες.
Πριν απο δυο χρονια φιλος ειχε βρεθει στη Θασο η Σαμοθρακη (δεν θυμαμαι) - το μονο μερος οπου δεν βασιλευε ο νομος της γνωστης Ζυθοποιίας. Ολο το καλοκαιρι στα περισσοτερα μπαρ και εστιατορια πουλαγανε τη Genesis με καλυψη γυρω στο 75% του νησιου.Αθηναϊκή Ζυθοποιία βγάζει το προϊόν στην αγορά εντελώς άψητο.
Τη φρέσκια δοκίμασα, αλλά φαίνεται δε μου "πάει".Οσο για τη Πειραικη, δοκιμασε τις ¨φρεσκιες¨μπυρες (διατηρουνται μονο σε ψυγειο για 1-2 μηνες) που εχουν. Ειναι απιστευτες. Φυσικα οι γευσεις που αρεσουν στον καθενα διαφερουν.