αδερφε πως ειναι το ονομα της?Φευγω στις 21 του μηνα για αυτα τα μερη και ισως την δοκιμασω.....
Ινδική.
αδερφε πως ειναι το ονομα της?Φευγω στις 21 του μηνα για αυτα τα μερη και ισως την δοκιμασω.....
Ινδική.
Cobraαδερφε πως ειναι το ονομα της?Φευγω στις 21 του μηνα για αυτα τα μερη και ισως την δοκιμασω.....
Η αγαπημένη μου στα Ινδικά της Αγγλίας.
Ινδική.
ευχαριστω θα πιω μια στην υγεια σουΗ αγαπημένη μου στα Ινδικά της Αγγλίας.
Στο μεγάλο μπουκάλι των 660 ml.ευχαριστω θα πιω μια στην υγεια σου
μηπωσ να μου κανεις παρεα μαν?Στο μεγάλο μπουκάλι των 660 ml.
Την δοκίμασα χθες συμφωνώ με την περιγραφή που της έκανες (την πήρα 2,6 από παντοπωλείο στον Χολαργό), αλλά δεν θα γίνει η αγαπημένη μου. Αυτό το άρωμα (; ) ήταν αποτρεπτικό κάθε φορά που προσπαθούσα να κατεβάσω γουλιές από το ποτήρι. Όχι τίποτα άλλο ο σύντροφος την παράτησε στα μέσα του μπουκαλιού και την τελείωσα εγώ μόνη μου, ο σκουπιδοφάγος!Αντιθέτως πτωχή σε συσκευασία αλλά πολυαγαπημένη μου πλέον
Φρέσκια, απαστερίωτη pilsner «Ζέος» (5% αλκοόλ), σε πλαστικό μπουκάλι του ενός λίτρου. Ο αφρός της πλούσιος, το χρώμα της κεχριμπαρένιο και θολό, δυνατή μεστή ελαφρά πικρή (ως pilsner) γεύση. Η μπίρα -προϊόν μιας πολύ μικρής ζυθοποιίας στον Ίναχο Αργολίδας- έχει μικρή ημερομηνία λήξης, καθότι δεν έχει υποστεί παστερίωση. Tην ψωνίζω από το μινι μαρκετ της γειτονιάς (κάπου 3+ ευρώ το 1 λίτρο). 'Εχει και μαύρη απαστερίωτη που δεν με ενθουσίασε.
Αν μου σφύραγες θα σε είχα απαλλάξει απ' το βασανιστήριο. Εμένα μου αρέσει αρκετά η συγκεκριμένη (είμαι φαν των πιλσνερ) κι ευτυχώς τη βρίσκω round the corner καθώς τη φέρνει το κοντινό μας περίπτερο, όμως την αγοράζω πάνω από 3 ευρώ. Ποιο είναι το παντοπωλείο με τον αθέμιτο ανταγωνισμό; Αν απαγορεύεται να το γράψεις σε κοινή θέα, στείλτο μου με πμ. πληζ.Την δοκίμασα χθες συμφωνώ με την περιγραφή που της έκανες (την πήρα 2,6 από παντοπωλείο στον Χολαργό), αλλά δεν θα γίνει η αγαπημένη μου. Αυτό το άρωμα (; ) ήταν αποτρεπτικό κάθε φορά που προσπαθούσα να κατεβάσω γουλιές από το ποτήρι. Όχι τίποτα άλλο ο σύντροφος την παράτησε στα μέσα του μπουκαλιού και την τελείωσα εγώ μόνη μου, ο σκουπιδοφάγος!
Σου μυρίζει και εσένα; Μήπως ήταν χαλασμένη;