TRAVELLER 3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????????????????????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περου-Χιλη
varsa σευχαριστω πολυ.χαιρομαι που σαs αρεσε η ιστορια μου.
όταν είσαι ταξιδιώτης ψάχνεις, ρωτάς, μαθαίνεις, δεν ταξιδεύεις ηλιθιοδώς και άσκοπα με μοναδικό σκοπό να δεις όσα περισότερα μέρη της γης μπορείς... η ποιότητα του ταξιδιού αν έχεις ακουστά...οταν εισαι ταξιδιωτηs δεν εχειs αναγκη απο κανεναν "τοπικο οργανισμο τουρισμου" για να σε πεισει να παs καπου. θεs απλα να παs σε ολα οσα περισσοτερα μερη τηs γηs γινεται.να δειs καινουργια μερη ασχετα αν αυτα διαφημιζονται λιγοτερο η περισσοτερο απο τηλεορασειs περιοδικα η "οργανισμουs". αυτη ειναι η αποψη μου χωριs να θελω να πεισω κανεναν.οσο για τα εξοδα που λεs απο το να παω για 10η φορα στην ιταλια η για 9η φορα στην ισπανια,ναι προτιμω να ξοδευτω και να δω κατι καινουριο.σιγουρα για καποιον που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να σκορπαει λευτα θα δικαιολογουσα την επιλογη χωραs σε ενα ταξιδι του.
varioAthens σευχαριστω για την πληροφορια.δεν το ηξερα.να εισαι καλα.Δεν μπορούμε να τις μεταφέρουμε εμείς, οι διαχειριστές μόνο!
Σε ευχαριστούμε για την όμορφη ιστορία σου!
..ακριβως...οταν εισαι ταξιδιωτηs δεν εχειs αναγκη απο κανεναν "τοπικο οργανισμο τουρισμου" για να σε πεισει να παs καπου. θεs απλα να παs σε ολα οσα περισσοτερα μερη τηs γηs γινεται.να δειs καινουργια μερη ασχετα αν αυτα διαφημιζονται λιγοτερο η περισσοτερο απο τηλεορασειs περιοδικα η "οργανισμουs". αυτη ειναι η αποψη μου χωριs να θελω να πεισω κανεναν.οσο για τα εξοδα που λεs απο το να παω για 10η φορα στην ιταλια η για 9η φορα στην ισπανια,ναι προτιμω να ξοδευτω και να δω κατι καινουριο.σιγουρα για καποιον που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να σκορπαει λευτα θα δικαιολογουσα την επιλογη χωραs σε ενα ταξιδι του.
Μάλλον Αραβικά τα λέω και δεν τα καταλαβαίνεις...δεν νομιζω πωs ηλιθιοτητα ειναι να παs να δειs 2 αραβικα κρατη.με εναν πολιτισμο διαφορετικο του ευρωπαικου.και δεν θεωρω πωs εσυ με το ταξιδι που εκανεs στο ντουμπαι το καταφερεs αυτο.τι παs στο ντουμπαι τι στην νεα υορκη ενα και ταυτο.αντιθετωs θεωρω ηλιθιοτητα το να μην συμφωνειs με τιs αποψειs του αλλου και προσπαθειs να περασειs το δικο σου.δεν μπορει ολοι να εχουν τα δικα σου γουστα.
οσο για την ιταλια που μου λεs,συμφωνω για τον πολιτισμο και ολα τα συναφη.αλλα πεs μου αν ειναι να επιλεξειs μεταξυ ντοχα και μιλανου τι θα διαλεγεs
meli τα ξενοδοχεια ειναι σε φυσιολογικεs τιμεs.απλα τα αστερια που τα χαρακτηριζουν δεν ανηκουν στην πραγματικοτητα.Σευχαριστουμε για της πληροφοριες! Αληθεια από ξενοδοχειο που εμεινες? Ειναι αληθεια πολυ ακριβα?
Για την μεταφορα των ιστοριων ειχα κι εγω την ιδια απορια...Και γιατι δεν μεταφερονται ιστοριες που εχουμε τελειωσει? Πρεπει εμεις να ειδοποιουμε η να κανουμε κατι?
Οσο για τις ταξιδιωτικες επιλογες,δεν καταλαβαινω την αντιπαραθεση... Γουστα ειναι αυτα και δεν ειναι δυνατον να προσπαθουμε να επβαλλουμε τις αποψεις μας στον άλλον...Ειναι δυνατον? Σε άλλον αρεσει το χιονι και σε άλλον η θαλασσα..