efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
προσθετω τις αναλογες φωτος στο ρεπορτ σουΕιναι ωραια εκει, έχεις θεα τη θαλασσα
Attachments
-
32,4 KB Προβολές: 105
προσθετω τις αναλογες φωτος στο ρεπορτ σουΕιναι ωραια εκει, έχεις θεα τη θαλασσα
Εισιτήρια για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Pedrera μπορείς να βρεις καλώντας τον αριθμό 902 10 12 12 (Tel-entrada de Caixa Catalunya) από Ισπανία ή να πας σε κάποιο από τα καταστήματα της Caixa Catalunya. Εδώ μπορείς να βρεις τα καταστήματα ανάλογα με την περιοχή σουΠαιδες,πως μπορω να κανω κρατηση ή να αγορασω τα εισητηρια για La pedrera,για το jazz night ?
χμ..κατι πηρε το αυτι μου για αυτο..το ειχε και το time out, δεν θυμαμαι ομως το ονομα..Είχα πάει σε ένα τέλειο αλλά δε θυμάμαι πως λεγόταν! Τετραόροφο νομίζω, έπαιζε διαφορετικά είδη μουσικής σε κάθε όροφο! Δεν ήταν στη Ράμπλας, Barcelonetta, κλπ, έπαιρνες το μετρό για να πας. Θα θελα πολύ να ξαναπάω, δε βαριόσουν ποτέ και ανάλογα με το mood πήγαινες σε άλλο όροφο. Χαμός!
Μήπως λες το Razzmatazz?Είχα πάει σε ένα τέλειο αλλά δε θυμάμαι πως λεγόταν! Τετραόροφο νομίζω, έπαιζε διαφορετικά είδη μουσικής σε κάθε όροφο!