• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μπαρακια στη Βαρκελωνη!

getxowoman

Member
Λοιπον τι λειπει απο το γκρουπ μας; Τα μπαρακια!!

Πολλα πολλα δεν εχω να προτεινω διοτι την εβγαζα σε μια irish pub.

Αλλα αρκετος κοσμος ετοιμαζεται να παει στη Βαρκελωνη,αρα να μας φερει φρεσκο υλικο για τις επομενες μας επισκεψεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

Αλλα αρκετος κοσμος ετοιμαζεται να παει στη Βαρκελωνη,αρα να μας φερει φρεσκο υλικο για τις επομενες μας επισκεψεις.
οπωσδήποτε!!! άν μείνει ώρα απο τον μαραθώνιο που σκοπεύω να κάνω!!!:D

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
μπαρακια!!!αχ ναι!!προτεινετε κανενα!!!ρενα, τωρα που θα πας, κανε ερευνα!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
τον Ιουλιο η "παρανοικη" ταρατσα της La Pedrera μετατρεπεται σε jazz club.Aνεπαναληπτη αισθηση και θεαμα!! τα shows ξεκινουν απο τις 10 το βραδυ.Ειναι σοφο να κανετε κρατηση αφου το show ειναι αρκετα δημοφιλες και τα εισητηρια κυριολεκτικα εξαφανιζονται!!
AddressC/Provença 261-265 Area Eixample
Transport Metro Diagonal.
obra social

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
λοιπόν, η μόνη μου εμπειρία από μπαρ στη βαρκελώνη είναι τα... tapas bars!:D

(αλλά τα έχω βάλει στο θρεντ με τα εστιατόρια...:rolleyes:)

...για να σοβαρευτώ... επειδή γυρίζαμε από το πρωί έως το βράδυ σε αξιοθέατα δεν έμεινε χρόνος και δυνάμεις για ξενύχτι... παρ' όλα αυτά, και επειδή βλέπω ότι κάποιοι (λατίνα για σένα χτυπά η καμπάνα... :D) θα πάνε αύγουστο, θα προτείνω (αν σας βολέψουν οι ημερομηνίες, δε γνωρίζω πότε γίνονται φέτος!) πέρασμα από τις γιορτές της Γκράθια... (Festa Major de Gracia) που πέτυχα κι εγώ πέρυσι στην επίσκεψη μου, τον αύγουστο.

Μια ολόκληρη περιοχή η Gracia (η περιοχή που βρίσκεται πάνω από την Passeig de Gracia), γιορτάζει, οι δρόμοι στολίζονται, και η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη με ελάχιστους τουρίστες, υπαίθρια συγκροτήματα, πανέμορφες μουσικές, events και φτηνά ποτά! μπορείτε να πιείτε mojito στο δρόμο (γκούχου, dorothy! :cool:) και άλλα ποτά με 2-3 ευρώ...

εμείς προτιμήσαμε, βέβαια, ένα γλυκύτατο μικρό μπαράκι με φοβερό χρώμα, χωμένο κάπου στα στενά της Gracia, όπου ήπια το μοχίτο μου με 5 ευρώ! ...σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως το λένε, αλλά είναι αδύνατο... ψάχνοντας στο google ένα που ταιριάζει στις αναμνήσεις μου από τις περιγραφές που διαβάζω είναι το Bar Bambo, στην οδό Laforja στη Gracia... Επιφυλάσσομαι όμως για το αν είναι αυτό... :roll:

A... σχετικά με τη μετάβαση, για να πάμε στη Gracia, κατεβήκαμε με το μετρό στη στάση Fontana...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αχ, σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!και ο,τι αλλο θυμηθειτε εδω ειμαι εγω!!
η αληθεια ειναι πως θα τρεχω ολη μερα, αλλα τι στο καλο??καλοκαιρακι θα ναι!!θα πινουμε και τα κοκλτειλ μας!!!;);)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
επισης, το βράδυ παίζουν κάποια πράγματα στο barri gotic, αλλά όχι μέχρι πολύ αργά (μην περιμένετε ονόματα, δε θυμάμαι τπτ λέμεεε).. περιπου στις 3 κλείνουν και οι after τύποι συνεχίζουν για barceloneta! ρωτήσαμε ντόπιους βέβαια και δε μας πρότειναν τη διασκέδαση εκεί, τουλάχιστον για το στυλ που μας έκοψαν! :rolleyes:

λίιιιιιγη προσοχή να έχετε το βράδυ στις βόλτες από barri gotic προς rambla, γιατί δεν είναι ό,τι καλύτερο να κυκλοφορήσετε, ειδικά μόνοι... ;) είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα γράψω εδώ μέσα ότι η βαρκελώνη είναι επικίνδυνη, δουλεύοντας στο μαγευτικό κέντρο της αθήνας :rolleyes:, αλλά δεν είναι κακό σε περίεργες ώρες, ειδικά και σε περιοχές όπως αυτές, να έχετε λιγάκι το νου σας...

σε αντίθεση, οι ντόπιοι μας πρότειναν τη γκράθια, όπου και πήγαμε τελικά, και διάφορα μπαράκια στο μπορν...!!!

για την πεδρερα το καλοκαίρι έχω ακούσει κι εγώ ευαγγελία, πρέπει να είναι πολύ καλή επιλογή!:p

και, βέβαια, αν κάποιος μείνει ποτέ στο expo, που έμεινα εγώ το καλοκαίρι, έχει και αυτό roof garden δίπλα στην πισίνα με ωραία θέα της πόλης, χαλαρή μουσική... ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό ποτάκι μετά από ατελειιιιιιιιιιιιιιωτες ώρες περπατήματος!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-

Εννοείς μήπως το Irish Pub που είναι πάνω στην στάση Liceau...στον δρόμο που βρίσκεται και το Hostal Opera? Εκεί την βγάζαμε κι εμείς συνήθως! Πολύ καλό μπαράκι για αν χαλαρώσεις με ένα ποτάκι. :clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
μα καλα!!! βρε cakenet και εκει πηγες? χαχαχαχα αυτο ηταν ανοικτο μεχρι αργα,ενα πολυ στενο μπαρ φισκα στο οποιο εστελνα μια ψυχη να παει να πιει καμια μπυρα μπας και κοιμηθω κανενα βραδυ απο το ροχαλητο!!!!:haha::haha::haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
μα καλα!!! βρε cakenet και εκει πηγες? χαχαχαχα αυτο ηταν ανοικτο μεχρι αργα,ενα πολυ στενο μπαρ φισκα στο οποιο εστελνα μια ψυχη να παει να πιει καμια μπυρα μπας και κοιμηθω κανενα βραδυ απο το ροχαλητο!!!!:haha::haha::haha:
LoL... ήταν μια χαρά για στέκι και είχες την άνεση να πιεις ένα ποτάκι πριν τον βραδινό σου ύπνο. Να μην πήγαινα; :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom