MarSim
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα,Νεα Υόρκη,Περού
8 και 3Τί ηλικία έχουν??
8 και 3Τί ηλικία έχουν??
Χρειάζονται διαβατήρια.8 και 3
Καλησπέραθα ήθελα να κάνω μια ερώτηση θέλω να πάω με 2 3 φίλους μου τώρα τα Χριστούγεννα στο μπανσκο για διακοπές,Θα ήθελα να μάθω περίπου τι τιμές κυμαίνονται στα μαγαζιά και πόσα λεφτά θα χρειαστώ καθημερινά για το φαγητό μου και τον καφέ μου...Ευχαριστώ σε όποιον με βοηθήσειΜπορείτε να πάτε μια βόλτα και εδώ έχει εστιατόρια και μπαρ (ρωτήστε για ποια είναι ανοικτά) αλλά και να περπατήσετε ...
Αν δεν κάνετε σκι μια βόλτα στο βουνό, μια βόλτα στο χωριό άντε και καμιά βόλτα γύρω ...3 βράδυα και πολλά είναι εκτός αν θέλεις χαλάρωση και σπα αλλά αυτό το κάνεις και αλλού...
Πλέον οι τιμές είναι σχεδόν όπως εδώ...πολύς τουρισμός από Ελλάδα οπότε δεν έχει σχέση με παλιά. Το φαγητό είναι λίγο φθηνότερο αλλά καμία σχέση γευστικά....αν θέλεις απέφυγε τις Mehana του κεντρικού δρόμου και ρίξε μια ματιά στα στενά ιδίως νότια στο παλιό χωριό. Για καφέ είναι πολύ ωραία στο Eyforia απέναντι από τη γόνδολα καθώς και στο τύπου αυστριακό σαλέ στη απέναντι από το Κεμπίσνκι αν και γιορτές που θα πας εσύ θα γίνεται ψιλοπανικός παντού.Καλησπέραθα ήθελα να κάνω μια ερώτηση θέλω να πάω με 2 3 φίλους μου τώρα τα Χριστούγεννα στο μπανσκο για διακοπές,Θα ήθελα να μάθω περίπου τι τιμές κυμαίνονται στα μαγαζιά και πόσα λεφτά θα χρειαστώ καθημερινά για το φαγητό μου και τον καφέ μου...Ευχαριστώ σε όποιον με βοηθήσει
Online βρίσκω να κλείσω μόνο με την Union Ivkoni που το αργότερο είναι 11.25. Μετά δείχνει ότι υπάρχουν δρομολόγια για αργότερα (14.00 Popov, 15.49 Kar-Trans GD, 16.45 - Sonya), αλλά δε βρίσκουμε online πως να τα κλείσουμε (μας ενδιαφέρει το τελευταίο κυρίως με Sonya). Να ρισκάρουμε να τα κλείσουμε επιτόπου στο σταθμό την προηγούμενη μέρα?Για απευθείας δεν ξέρω, αλλά σίγουρα έχει και πιο αργά με αλλαγή λεωφορείου στο Μπλαβόεγκραντ..