taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Αν θες να κάνεις συχνά αναλήψεις μετρητών στο εξωτερικό, έχεις κάνει ερασιτεχνικά επιλογή τράπεζας.Φοβερός ερασιτεχνισμός το ότι έχω λογαριασμό μόνο στη Πειραιώς (!),
Με συγχωρείς που δε δέχομαι τα λεγόμενα σου ως θέσφατα. Στον πίνακα χρεώσεων της τράπεζας δεν αναγράφεται τέτοια χρέωση.αμφισβήτηση των λεγομένων ότι μου χρεωνόντουσαν 8 ευρώ ανά ανάληψη το 2013 στο Δομήνικο (κι αυτό το ξέρεις! είσαι ανεπανάληπτος, μήπως ξέρεις και πόσα λεφτά έχω μέσα δηλ.),
Σιγά μη θυμάμαι πότε πήγες εσύ Ινδία κι αν είναι πριν ή μετά τις καταργήσεις των χαρτονομισμάτων. Το αν ξέρω ή δεν ξέρω κάτι, πάλι, δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις.το 2012 που πήγες εσύ Ινδία δεν είχες πρόβλημα (οκ) αλλά δεν άκουσες-δεν ήξερες τι έγινε πρόσφατα στη χώρα (σχολιάζεις όμως κι ας μη ξέρεις...).
You started it.Η λίστα χαρακτηρισμών, αγένειας και προσβολών είναι ατελείωτη, αλλά σε ταβερ δε σε παρεξηγώ ούτε εγώ ούτε κανείς, σε ξέρουμε και μας αρέσεις όπως είσαι, να κάνεις λάθη, να λες του κεφαλιού σου αλλά εκεί εσύ, να επιτίθεσαι μόνιμα με προσβλητικό τρόπο στους άλλους
Πραγματικά δε θυμάμαι την παραμικρή συζήτηση με σένα για τα Σβάλμπαρντ, ούτε εδώ, ούτε αλλού, ούτε δια ζώσης.(όπως με τα Σβάλμπαρντ που το έκανες γαργάρα αλλού αλλά δε πειράζει)
Δεν είπα αυτό. Ξαναδιάβασε.Α, και αυτό ότι είμαι άλλης γεννιάς (sic) που δεν αγαπά το πλαστικό χρήμα μου προκάλεσε πολύ γέλιο. Να σαι καλά, ειλικρινά ρε μπαγάσα.