mourohavlos
Member
Δες και τα θέματα εδώ: Ασία
' Ασε τον Δούση και άρχισε διάβασμα εδώ ...Κάνε πρόγραμμα και μετά ρωτάς απορίες για βελτίωση...Καλησπέρα, είμαι καινούργια στην ομάδα,
Θα θέλαμε με τον φίλο μου να πάμε μια εκδρομή σε κάποιον εξωτικό προορισμό, σκεφτόμαστε για Μπαλι-Σιγκαπούρη ή Ταυλανδη, είδαμε τα επεισόδια του Δουση γι αυτούς τους προορισμούς και δεν με τρελαιναν είναι η αλήθεια. Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν πάει ποιο μέρος θα διάλεγαν να ξανά πανε και οποία άλλη πληροφορία ειναι αποδεκτή
Μπαλί | Πουκέτ |
Μέρος με άνθιση σε πολιτισμό και κουλτούρα (τέχνες, spitirual τουρισμός κτλ) | Πολύ laid out ατμόσφαιρα |
Ξενοδοχεία και βίλες φοβερής αρχιτεκτονικής | Καλύτερες παραλίες ειδικά στο Κράμπι και Similan |
Οριζόνες | Πιο δραματικό τοπίο με τεράστιους μονόλιθους (Κράμπι, Phi-Phi, Khao Sok ,Samet Nangshe κτλ) |
Καλύτερο Φαγητό | Λίγο πιο φτηνά ξενοδοχεία |
Περισσότερη χαλάρωση | Περισσότερη περιπέτεια |
Πιο πολλοί δυτικοί | Μεταφορές θαλάσσιες για σημεία ενδιαφέροντος (νησιά Phi-phi, Koh Lanta, Similan κτλ) |
Ανυπόφορη κίνηση | Φτηνές μετακινήσεις |
Μεταφορές με αμάξι για σημεία ενδιαφέροντος | |
Φτηνές μετακινήσεις |
Στα Phiphi επιτρεπεται το μπανιο. Στο Maya bay δεν επιτρεπεται να μπεις περα απο το γονατο για αποκατασταση της πανιδας. Ωστοσο μπορεις να κολυμπησεις στους γυρω κολπους του νησιού οπως το ομορφο Pi Leh LagoonΕπίσης , έχω την εντύπωση πως phi phi μπορείς να πας , αλλά έχει απαγορευτεί το μπάνιο για κάποιο διάστημα ώστε να πάρει τα πάνω της η πανίδα. Αν κάνω λάθος , ας με διορθώσει κάποιος