• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αζερμπαϊτζάν Μπακού, Αζερμπαιτζάν

tatooine

Member
Απο γιερεβαν Μπακού δεν παίζει?
Δεν μπορείς να πας ούτε οδικώς ούτε αεροπορικώς από την μια στην άλλη χώρα.
Αν επιθυμείς να ταξιδέψεις και στις τρις αυτές πόλεις πας όπως προανέφερα Αθήνα ΓΙερεβαν Τιφλίδα Μπακου και επιστροφή Αθήνα, η το αντίθετο. Το κομμάτι Γιερεβαν Τιφλίδα είναι οδικό.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Απο γιερεβαν Μπακού δεν παίζει?
για να πας απο υερεβαν στο μπακου οδικώς (αφου περασεις απο Γεωργία πρώτα) οχι μεχρι πρόσφατα δεν παιζει (κλειστά σύνορα). Αεροπορικως θα σου βγει πανάκριβο kai θα πας μεσω τριτων χωρών, άρα πρακτικά δεν παίζει. Στην θεση σου θα άφηνα το Μπακου εξω που δημιουργει θέμα και θα περιοριζόμουν στην Αρμενία και Γεωργία. Εξαρτάται βέβαια απο πόσες ημέρες έχεις και ποιό ειναι το οικονομικό σου ταβάνι.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δεν μπορείς να πας ούτε οδικώς ούτε αεροπορικώς από την μια στην άλλη χώρα.
Αν επιθυμείς να ταξιδέψεις και στις τρις αυτές πόλεις πας όπως προανέφερα Αθήνα ΓΙερεβαν Τιφλίδα Μπακου και επιστροφή Αθήνα, η το αντίθετο. Το κομμάτι Γιερεβαν Τιφλίδα είναι οδικό.
Ναι ναι κατάλαβα, χίλια ευχαριστώ!

tatooine

Member
Τέσσερα στα δέκα μηνυματα μου στό πολυαγαπημενο φορουμ ειναι για το οτι και ο τσακ νορρις επιβάτης αν ήντουνα στην ματρουσκα τυφλιδα ερεβαν και ταναπαλιν, θα περδόταν πληθος σακκίων γεώμηλα - δεν βαριέμαι ποτέ να το λεω.

Μιλάμε ασουμε ημαστάνε στο ερεβαν (το προγραμμα ηταν αθηνα τυφλιδα αεροπορικως, καπάκια προς ερεβαν με την ματρούσκα, τρεις νυκτες εκει , ματρουσκα στην τυφλιδα, αλλες τρεις μερες εκει και αθήνα) και δεν απολαμβανα τιποτε απο τη μπαραμονη μου στη μπρωτεύοσα του Χαγιαστάν. Όποτε εσκαγε το χειλι μου προς ικανοποίηση ενεκα χι ψι λογοι, σκεπτόμουν πώς θα ειναι ο εποχούμενος γυρισμος. (Πάντως ηταν σχετικα καλύτερος ο οδηγός απο ερεβ προς τυφλ)

προσωπικα δεν θα το εκανα παλι ακομα κι αν με πλερώνανε ολα τα εξοδα της εκδρομης. Μόνον φτιαγμένος με τιποτις προστυχους καπνους θα εμπαινα, αλλά ποιός προλαβαινει να βρει ακρες στην τυφλίδα μέσα σε τρια τέταρτα της ωρας;
Εγώ το απόλαυσα.

georgi d

Member
1736940087500.png

Σύνορα Γεωργία- Αζερμπαϊτζάν.

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλί Ασαντόφ υπέγραψε διάταγμα για την παράταση του ειδικού καθεστώτος καραντίνας έως την 1η Απριλίου 2025. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, τα χερσαία σύνορα θα παραμείνουν κλειστά.
Εδώ πιο πολλά.
Πηγή : Kavkaz-uzel.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.802
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf