• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουσικός Τουρισμός

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
μιας και έχει ανοιχτεί τέτοιου είδους τόπικ για το ποδόσφαιρο, θέλω να δω αν υπάρχουν και άλλοι σαν και εμένα που θέλουν να συνδυάζουν ταξίδι με συναυλία? ακούω :D

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ το κάνω αυτό. Ειδικά για festival και πιο πολύ στο EXIT της Σερβίας το καλοκαίρι. Επίσης το έχω κάνει κάτι φορές για 2ήμερα εξωτερικό για συναυλίες. :)

xalara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αndromeda
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-bora
ειχα παει πριν δυο χρονια σε ενα μεγαλο μεταλ φεστιβαλ στη γερμανια το WACKEN για οποιον ξερει.
σκηνες οσο φτανει το ματι σου λες και ειμασταν στρατοπεδιο του μεσαιωνα απο ολες τις φυλες ,καθε σκηνη σημαια απο ποια χωρα ηταν. 3 μερες λουκανικα μπυρε για φαι και μεταλ συναυλιες με μερικα απο τα μεγαλυτερα ονοματα:clap:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
5 Aυγούστου 1995:
επίσκεψη στην Πράγα και στο Strahov Stadium για την παρακολούθηση της συναυλίας των Rolling Stones στα πλαίσια της περιοδίας τους Vodoo Lounge!!!

Voodoo Lounge Tour - Wikipedia, the free encyclopedia

Αξέχαστη εμπειρία!
:cool:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
το επομενο ταξιδακι στο βελιγραδι γινεται για να ακουσουμε τους rammstein,. μια κ δεν μας συμπεριλαβανε στην τουρ τους...

κατι συζηταμε κ για τις 25 μαιου για να δουμε αλλη μια φορα τους ac/dc αυτην την φορα στη σοφια...

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Εγώ το κάνω αυτό. Ειδικά για festival και πιο πολύ στο EXIT της Σερβίας το καλοκαίρι. Επίσης το έχω κάνει κάτι φορές για 2ήμερα εξωτερικό για συναυλίες. :)
Το φεσιβαλ αυτο παιζει να το τιμησω το καλοκαιρι με φιλους! Ευκαιρια να επισκεφθω και το Νοβι Σαντ! Ιδωμεν...

ειχα παει πριν δυο χρονια σε ενα μεγαλο μεταλ φεστιβαλ στη γερμανια το WACKEN για οποιον ξερει.
σκηνες οσο φτανει το ματι σου λες και ειμασταν στρατοπεδιο του μεσαιωνα απο ολες τις φυλες ,καθε σκηνη σημαια απο ποια χωρα ηταν. 3 μερες λουκανικα μπυρε για φαι και μεταλ συναυλιες με μερικα απο τα μεγαλυτερα ονοματα:clap:
Παιδικο ονειρο που ποτε δεν εγινε! Ζηλευω πολυ καθοτι υπηρξε περιοδος που το μεταλ για μενα ηταν η Νο1 ενασχοληση και σκεφτομουν συνεχεια πως θα γινει να παω Dynamo η Wacken! Λιγο δυσκολο να παω πλεον, δε θα εβρισκα και παρεα...

το επομενο ταξιδακι στο βελιγραδι γινεται για να ακουσουμε τους rammstein,. μια κ δεν μας συμπεριλαβανε στην τουρ τους...
Aν τους πετυχετε πουθενα κατ ιδιαν πειτε τους πως ο Ζephyrous ειπε οτι ειναι μ...κες και την επομενη φορα που θα μας αγνοησουν δε θα τους συγχωρησω! Να το ξερουν αυτο! :p

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Ένα είναι το μουσικό γεγονός φέτος!!!Concerto di primo Maggio στη Ρώμη!!!
Απλά επειδή θα πιούμε πολλές μπύρες , ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν θα έχει τουαλέτες!!!Θα έχουμε μαζί κι ένα μέλος του φόρουμ που αντιμετωπίζει πρόβλημα, καταλαβαίνετε....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ένα είναι το μουσικό γεγονός φέτος!!!Concerto di primo Maggio στη Ρώμη!!!
Απλά επειδή θα πιούμε πολλές μπύρες , ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν θα έχει τουαλέτες!!!Θα έχουμε μαζί κι ένα μέλος του φόρουμ που αντιμετωπίζει πρόβλημα, καταλαβαίνετε....
η απάντηση δόθηκε σε άλλο θέμα. το μέλος πρέπει να προμηθευτεί την κάρτα Roma peestool ή να φάει γλυκά αντί για μπύρες..

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
η απάντηση δόθηκε σε άλλο θέμα. το μέλος πρέπει να προμηθευτεί την κάρτα Roma peestool ή να φάει γλυκά αντί για μπύρες..

Τί γλυκά εννοείς?Υπάρχει και κάρτα Roma peestool express?(για να αποφεύγεις τις ουρές ,κτλ?):bleh:

ANEL

Member
Greek Scorpions Fan Club - Αρχική
εδώ βρίσκουμε πληροφορίες και τις ημερομηνίες για τις συναυλίες που θα δώσουν οι scorpions στην τελευταία περιοδεία της καριέρας τους.:(
στην Ελλάδα θα δώσουν τις εξής συναυλίες:
Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 , Εθνικό Στάδιο Ζωσιμαδών, Ιωάννινα
[Αρένα 33 ? / Κερκίδες 50? / Φοιτητικό 25?]
Opening acts: Γιώργος Γάκης & Τhe Troublemakers

Σχετικά: Εpirus Gate και Πρωϊνος Λόγος
Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

awww.scorpions.gr_scorps_images_various_scorps_ban.gif
Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 , Θεσσαλονίκη

awww.scorpions.gr_scorps_images_various_scorps_ban.gif
Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010 , Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Πάτρα
[Αρένα 33 ? / Κερκίδες 40? / Φοιτητικό 25? / VIP 60?]

Σχετικά: PatraActive.gr
Εισιτήρια προπωλούνται: Δισκοπωλείο Musical - Ερμού 46, Πάτρα (2610 620222)
Discover - Παπασωτηρίου - Πατρέως 30, Πάτρα (2610 624916):clap::clap::clap:

Last edited by a moderator:

Vito

Member
και γω έχω συνδυάσει ταξίδια με συναυλίες και φεστιβαλ και γενικά πάντοτε κοιτάω στον προορισμό που παώ τι συναυλίες παίζουν..
τα φεστιβάλ που θα μου μείνουν αξέχαστα είναι το pohoda festival στη Σλοβακία και το Vina Rock στην ισπανία!! Απλά τρομερά!!
Φέτος το καλοκαίρι σχεδιάζω ταξιδάκι στη Σερβία για το Gucha.
Από όλα τα φεστιβάλ αυτό που μου έχει μείνει άχτι να πάω είναι το Sziget festival στην Βουδαπέστη επειδή έχω βρεθεί 3 φορές σε απόσταση αναπνοής και δεν τα έχω καταφέρει..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom