• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Μουσειο Grevin

travel story

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ!!!!
καλησπερα!
διαβασα καποια παραγματα για ενα μουσειο με κερινα ομοιωματα,που βρισκεται στο Παρισι!
μπορειτε να μου δωσετε μερικες πληροφοριες για το που βρισκεται και αν αξιζει να παω?

Bahari

Member
Το μουσείο Grevin βρίσκεται στη δεξιά όχθη του Σηκουάνα και μπορείς να πας πολύ εύκολα με το μετρό, γραμμή 8 ή 9, στάση Grands Boulevards. Εμένα προσωπικά το μουσείο μου άρεσε και πιστεύω ότι αξίζει μια επίσκεψη αν έχεις αρκετές μέρες στο Παρίσι. Τώρα αν μείνεις στο Παρίσι λίγες μέρες, νομίζω ότι υπάρχουν και άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις. Για μένα τουλάχιστον δε θα ήταν πρώτη προτεραιότητα το συγκεκριμένο μουσείο, αλλά γούστα είναι αυτά... Επίσης να σημειώσω και ένα αρνητικό: το εισιτήριο είναι αρκετά ακριβό, 20 ευρώ για τους ενήλικες και 12 ευρώ για τα παιδιά.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν εχεις μαζι σου κανενα παιδακι εχει νοημα, αλλιως αστο δεν αξιζει τον κοπο να χασεις χρονο και χρημα σε κατι τετοιο. Φυλαξε την ορεξη σου για το μουσειο Βρελλη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα