Sugar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ψάχνεται....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Απ' άκρη σ' άκρη
Καλημέρα μπασκετόπληκτοι, ασιογνώστες και όποιος άλλος μπορεί να με βοηθήσει μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να πάμε οικογενειακώς με έφηβες προς Μανίλα να δούμε μουντομπασκετ (πρώτη φάση? ημτελικούς; τελικούς? Δεν ξέρω καν πως πωλούνται τα εισιτήρια. Αγώνα-αγώνα; πακέτο φάσης και να συνδυάσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας προς τα εκεί!!
Αλλά διαβάζοντας, οι Φιλιππίνες δεν ενδείκνυνται για Αύγουστο λόγω καιρού!
Εχετε να μου δώσετε ιδέες τί θα μπορούσα να συνδυάσω? Να συνδυάσουμε την μπασκετική εμπειρία με ασιατικές καλοκαιρινές διακοπές? Το μπασκετικό ρίσκο να πάω και να μην προχωρήσει η Εθνική το αντιλαμβάνομαι και το παίρνω. Μη ρισκάρω όμως και το διακοποπαραλιακό κομμάτι. Ελεγα ή να πηγαίναμε στην αρχή Μανίλα για μπασκετ και μετά τουρ ή το αντίστροφο.
Αν όχι Φιλιππινες (ενδεικνυται κάπου για εκείνη την εποχή?) ίσως Ταυλάνδη; κάπου αλλού; σπίτι μου;
Ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια
Αλλά διαβάζοντας, οι Φιλιππίνες δεν ενδείκνυνται για Αύγουστο λόγω καιρού!
Εχετε να μου δώσετε ιδέες τί θα μπορούσα να συνδυάσω? Να συνδυάσουμε την μπασκετική εμπειρία με ασιατικές καλοκαιρινές διακοπές? Το μπασκετικό ρίσκο να πάω και να μην προχωρήσει η Εθνική το αντιλαμβάνομαι και το παίρνω. Μη ρισκάρω όμως και το διακοποπαραλιακό κομμάτι. Ελεγα ή να πηγαίναμε στην αρχή Μανίλα για μπασκετ και μετά τουρ ή το αντίστροφο.
Αν όχι Φιλιππινες (ενδεικνυται κάπου για εκείνη την εποχή?) ίσως Ταυλάνδη; κάπου αλλού; σπίτι μου;
Ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια