• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Μονοήμερη στη Μύκονο

djeleni

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα σας!

Την άλλη Κυριακή θα βρεθώ με παρέα στη Μύκονο. Φτάνουμε πολύ νωρίς το πρωί και φεύγουμε βράδυ. Τι θεωρείτε πως αξίζει να δούμε; Ποια παραλία προτείνετε για μπάνιο;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

tol_pap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Καλησπέρα σας!

Την άλλη Κυριακή θα βρεθώ με παρέα στη Μύκονο. Φτάνουμε πολύ νωρίς το πρωί και φεύγουμε βράδυ. Τι θεωρείτε πως αξίζει να δούμε; Ποια παραλία προτείνετε για μπάνιο;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Από παραλίες αξίζουν πολύ η Ψαρου έχει υπέροχα νερά, το καλό λιβάδι με τρομερή αμμουδιά και η Ελια.... Επίσης όμορφα και κοντά είναι ο ορνος στο kuzina όπου έχει τεράστια πουφ στηνα αμμουδιά δωρεάν με τον καφέ.... Κατά τις 16:00 καρφί για σούπερ και επιστροφή

djeleni

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Μπορεί να φανεί λίγο χαζή η ερώτησή μου, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα. Στη Μύκονο οι παραλίες έχουν είσοδο (όπως συμβαίνει σε κάποιες παραλίες της Αττικής);

tol_pap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Μπορεί να φανεί λίγο χαζή η ερώτησή μου, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα. Στη Μύκονο οι παραλίες έχουν είσοδο (όπως συμβαίνει σε κάποιες παραλίες της Αττικής);
Σε όσες εχω πάει εγω όχι και σου ανέφερα όχι.....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom