Πήγαινε στο Leeds Castle. Leeds Castle - A Great Day Out in Kent, England1 με 5 Απρίλη θα είμαι και εγώ Λονδίνο και θέλω μια μέρα να πάω ή Docklands - Greenwich ή στο Windsor Castle. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ!
Στο Oxford έμεινα ένα χρόνο. Πραγματικά υπέροχο. Και Cambridge εχω παέι και Stonehedge και στo Stratford upon Avon (Χώρα Σαίξπηρ) και Warwick και στο Bath. Αυτά τα δυο μέρη που ειπα δεν τα εχω επισκεφτεί αξίζει τον κόπο και σε πιο από τα δυο αξίζει?Σιγά την εκδρομή που θέλεις να κάνεις... τα Docklands και το Greenwich αν μένεις ανατολικό Λονδίνο είναι πιό κοντά από το Kew Gardens και από το Camden...
Aν θες να κάνεις μια πραγματική εκδρομή να πας στην Oxford ή στο υπέροχο Rye...
Πανέμορφη και η διαδρομή Tate Britain - Tate Modern. Έχει βαποράκι κάθε 20 λεπτά.απο σταθμό bank παίρνεις το DLR και πας σφαιρα στο greenwich
ειναι υπεροχη διαδρομη ειτε μερα ειτε βραδυ με φωτα αν την κανεις
http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/standard-tube-map.pdf
Maps | Transport for London
Ενδιαφέρον φαίνεται.Αξίζει πραγματικά?Μπορείς να πεις κάτι περισσότερο?Πήγαινε στο Leeds Castle. Leeds Castle - A Great Day Out in Kent, England
Γυναίκα είμαι! Θα προσέχω όμως τον άντρα μου γιατί πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνος από μενα στα ψώνια!Αν επιλέξεις Γουίνσδορ, πρόσεχε την γυναίκα σου με τις πιστωτικές, έχει καλούτσικη αγορά. Εγώ προσωπικά δεν τρελάθηκα με το μέρος. Για τα άλλα δύο μέρη Docklands και Greenwich από London Eye είσαι δίπλα. Καλή η σκέψη με το πλοίο αν έχει και καλό καιρό απίθανη βόλτα.
Έχω περίπου 23 χρόνια να το επισκεφτώ, οπότε μάλλον τζίφος. Πάντως όταν είχα πάει, πιτσιρικάς, μου άρεσε πάρα πολύ, που το θυμάμαι ακόμα ως highlight του Kent.Ενδιαφέρον φαίνεται.Αξίζει πραγματικά?Μπορείς να πεις κάτι περισσότερο?