paefstra
Member
Μονοήμερη Cambridge. Μια ώρα με το τρένο, πανέμορφο, πολλά πράγματα να δεις στα κολέγια και τα μουσεία, βαρκάδα.
Προσπαθούσα να βρω ένα σχετικό θέμα να εκφράσω την απορία μου αλλα για κάποιο περίεργο λόγο δεν μου τα εμφάνιζε όλα τα θέματα.μιας και το york είναι κοντά στο Λονδίνο ένα πράμα έ; μείνε μια μέρα αλλά μην και χάσεις το Whitby. αν κόβαμε την Κορνουάλη από το νησί, το Whitby θα ήταν το καλύτερο. ψάξε το θέμα μου, πως το λεν, κάτι με ¨γράφοντας χιλιομετρα στο Ην Βασίλειο" ή κάτι τέτοιο. θα βρεις και το whitby εκει
Και αν φίλε μου καλέ βρήκα εισιτήρια με 20 λίρες με επιστροφή με το τρένο για 1.52 λεπτά δεν αξίζει να το κάνω μία αυθημερόν;μιας και το york είναι κοντά στο Λονδίνο ένα πράμα έ; μείνε μια μέρα αλλά μην και χάσεις το Whitby. αν κόβαμε την Κορνουάλη από το νησί, το Whitby θα ήταν το καλύτερο. ψάξε το θέμα μου, πως το λεν, κάτι με ¨γράφοντας χιλιομετρα στο Ην Βασίλειο" ή κάτι τέτοιο. θα βρεις και το whitby εκει
Για Cambridge μας βλέπω τελικά, 1 ώρα και μας βγαίνουν και οι ώρες.Προτείνω Bath για μονοήμερη. Είναι 2,5 ωρίτσες μακριά και είναι αξιολάτρευτο. Ό, τι είναι το Ναύπλιο για τους Αθηναίους ένα πράγμα.
Πόσες ώρες λες να διαθέσω για την πόλη;Καιρός ήταν.
Εντάξει, το κατάλαβα, όχι αυθημερόν! Απλά λίγο αγύριστο κεφάλι που είμαι, λίγο το τρένο που έκανε 1.50 λεπτά, λίγο το φθηνό εισιτήριο(20 λίρες) πήγαν να με παρασύρουν.Αυτό με τη μονοήμερη στο York μου θύμισε μια παρέα που έχω εδώ στο Λονδίνο η οποία ήταν έτοιμη να κλείσει εισιτήρια για Vanuatu για μια βδομάδα. Τελικά, για να τους πείσω καθώς ειν κι αγύριστα κεφάλια, απλά τους απέδειξα ότι όσες μέρες θα φάμε για να φτάσουμε εκεί, άλλες τόσες θα είναι και οι μέρες που θα κάτσουμε εκεί...