4 ημέρες στο καθένα από αυτά εννοείς, ή 4 ημέρες σύνολο, με τη μετακίνηση μέσα;Έχω κανονίσει με το αγόρι μου να πάμε Μονεμβασιά ,Ελαφόνησο,και Κύθηρα ,4 μέρες.Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι , που να φάμε ,που να πάμε για μπανιο.Ευχαριστώ πολύ
4 ημέρες στο καθένα από αυτά εννοείς, ή 4 ημέρες σύνολο, με τη μετακίνηση μέσα;Έχω κανονίσει με το αγόρι μου να πάμε Μονεμβασιά ,Ελαφόνησο,και Κύθηρα ,4 μέρες.Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι , που να φάμε ,που να πάμε για μπανιο.Ευχαριστώ πολύ
Εγω βάζω στοίχημα ότι εννοεί το δεύτερο.4 ημέρες στο καθένα από αυτά εννοείς, ή 4 ημέρες σύνολο, με τη μετακίνηση μέσα;
4 μερες σύνολο και έχουμε αμάξι4 ημέρες στο καθένα από αυτά εννοείς, ή 4 ημέρες σύνολο, με τη μετακίνηση μέσα;
Είναι πολύ λίγες για όλα αυτά. Ακόμα και με αυτοκίνητο...4 μερες σύνολο και έχουμε αμάξι
Ξέρετε μήπως κάποια πράγματα που αξίζει να κάνουμε,έστω και σε αυτές τις μέρες!Είναι πολύ λίγες για όλα αυτά. Ακόμα και με αυτοκίνητο...
Στη Μονεμβασια και στην Ελαφόνησο είχα αφιερώσει από μία μέρα όταν είχα πάει. Στα Κύθηρα αφιέρωσα 6 βράδια (7 μέρες).....Ξέρετε μήπως κάποια πράγματα που αξίζει να κάνουμε,έστω και σε αυτές τις μέρες!
Μωρε ,ουτε με ελικοπτερο δε βγαινει ....Είναι πολύ λίγες για όλα αυτά. Ακόμα και με αυτοκίνητο...