Αρχές Αυγούστου πέρασα από Μιλάνο πρώτη φορά, και για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσε τόσο, όσο η υπόλοιπη Ιταλία, γενικά μου φάνηκε κάπως "βαρετό", παίζει ρόλο βέβαια ότι ήταν στην καρδιά του Αυγούστου και οι κάτοικοι όπως πληροφορήθηκα έλειπαν...για διακοπές. Την μέρα που είχα ολόκληρη στην διάθεσή μου, και αφού είδα το Duomo προτίμησα να την περάσω στην λίμνη Κόμο. Θα μπορούσες να κάνεις κάτι αντίστοιχο σε κάποιο κοντινό προορισμό, μιας και τα τρένα δεν είναι ακριβά στην Ιταλία.Γεια σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας Νοέμβριο παίρνω άδεια από την δουλειά μου αλλά δεν βρίσκω παρέα και βαριέμαι να μείνω Ελλάδα σκέφτομαι να πάω για 3 μερες μιλάνο τι λέτε.
Λέω να πας. Μιά χαρά είναι η πόλη για ένα τριήμερο. Προσωπικά μου αρέσει το Μιλάνο. Μπορείς όμως να κάνεις και μία κοντινή εξόρμηση όπως γράφει και ο φίλος στο προηγούμενο ποστ.Γεια σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας Νοέμβριο παίρνω άδεια από την δουλειά μου αλλά δεν βρίσκω παρέα και βαριέμαι να μείνω Ελλάδα σκέφτομαι να πάω για 3 μερες μιλάνο τι λέτε.
Γιατί βάζεις αποσιωπητικά στην φράση σου? Που είναι το περίεργο?οι κάτοικοι όπως πληροφορήθηκα έλειπαν...για διακοπές
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι παρά μόνο λίγο για το μπάτζετ. Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές στο κέντρο αλλά από την άλλη δεν πίνεις καφέ κάθε μέρα στην galleria, οπότε τι να κάνεις, να μην πιείς και εκεί έναν καφέ και να παρατηρείς τον κόσμο?είναι η πρώτη φορά αν τελικα το κανω που πάω καπου μόνος και ψιλό αν χώνομαι
Το περίεργο ήταν που μια πόλη σαν το Μιλάνο ήταν τόσο άδεια, κάνοντας την λίγο αδιάφορη, όσο όμορφα κτήρια και να είχε.Λέω να πας. Μιά χαρά είναι η πόλη για ένα τριήμερο. Προσωπικά μου αρέσει το Μιλάνο. Μπορείς όμως να κάνεις και μία κοντινή εξόρμηση όπως γράφει και ο φίλος στο προηγούμενο ποστ.
Γιατί βάζεις αποσιωπητικά στην φράση σου? Που είναι το περίεργο?