Μογγολία Μογγολια

viktoria

Member
Μηνύματα
173
Likes
461
Καλησπερα,αποφασισαμε το καλοκαιρι να ταξιδεψουμε σε λιγο παραξενους προορισμους .Με μια φιλη ειπαμε να παμε Τουρκμεκισταν {βρηκαμε πληροφοριες ,ας ειναι καλα ο Yorgos,παντα βοηθαει τα μεγιστα χωρις να βαρυγκομα κι ας τον ενοχλω μεχρι και στις διακοπες του}.Και παλι ευχαριστω Yorgos δημοσια τωρα,αλλα θελουμε μετα να παμε Μογγολια για τις γιορτες Νταναμ να δουμε το μοναστηρι οντζι και τελος την παλια πρωτευουσα khar khorin.Επειδη υπαρχει μονο μια ιστορια αν καποιος αλλος εχει πληροφοριες παρακαλω ας μας πει .Θελουμε να παμε μονες και οχι με γραφειο.Ευχαριστω!
 

viktoria

Member
Μηνύματα
173
Likes
461
Καλησπερα,χαρας ευαγγελια θα ειναι αν καποιος απο εδω μας πει καποιο αξιοπιστο ντοπιο γραφειο για να μας ξεναγησει ,μην αφησουμε τα κοκκαλακια μας στην ερημο Γκομπι!!!!
 

maktoumpis

Member
Μηνύματα
10
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία/Λιθουανία-Λετονία
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα! Τελικά βρήκατε πληροφορίες για το ταξίδι σας; Σκέφτομαι να το βάλω στο πρόγραμμα για το 2025 και θα ήταν χρήσιμο αν υπάρχουν νεότερα…
 

depy!!!

Member
Μηνύματα
777
Likes
2.112
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Πράγματι, αν το έχετε πραγματοποιήσει η αν έχετε βρει πληροφορίες, πείτε μας μερικά πράγματα. Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως ο,τι πληροφορία υπάρχει για το Τουρκμενιστάν, με τράνζιτ βίζα.
 

viktoria

Member
Μηνύματα
173
Likes
461
Καλημερα ,αν και τα ειχαμε ετοιμασει ολα, μια ασθενεια στη μητερα της φιλης μου μας εφερε τα πανω κατω.Αξιοπιστο πρακτορειο για Τουρκμεκισταν ειναι αυτο που μου συστησε ο Yorgos ,το αναφερει στην ιστορια του για το Τουρκμεκισταν.Μου ειπε δε να ζητησουμε τον Ολεγκ.Τωρα για Μογγολια αλλος φιλος μας συστησε την Ogi Otgoo ειχε παει αυτος και του εκανε φοβερη ξεναγηση.Αυτα πιστευω να σας βοηθησουν στα ταξιδια σας ,εμεις μαλλον τον αλλο χρονο,αν πατε γραψτε ιστορια για να υπαρχει και κατι πιο προσφατο.
 
Μηνύματα
31
Likes
10
Καλησπερα σας, εχει καποιος να προτεινει καποιο αξιοπιστο γραφειο για να νοικιασουμε αυτοκινητο με οδηγο?

Ευχαριστω!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.559
Μηνύματα
901.268
Μέλη
39.293
Νεότερο μέλος
Chrysigold

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom