Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Μη ξεχνάς και τους Αλβανούς!
Κακιούλες....
Μη ξεχνάς και τους Αλβανούς!
:xmas_cheesygrin: :xmas_biggrin: Μ'αρέσειιιιι μ'αρέσει πολύ με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!!! Σ'ευχαριστώ για το βιντεάκι αγάπη μου...Για δες...πως σου φαίνεται;;;
Αχ η εκκλησία του Sant'Ambrogio είναι πραγματικά πολύ όμορφη και η περιοχή εκεί γύρω είναι ίσως η αγαπημένη μου...Δεν έχω καταλήξει ακόμα (και δε νομίζω να καταλήξω ποτέ) στο ποια περιοχή στο Μιλάνο αγαπώ περισσότερο... Καθεμιά έχει κάτι που μου αρέσει πολύ οπότε... :roll:Αχ, κι εγώ το αγάπησα πολύ το Μιλάνο, είναι μια σύγχρονη πόλη με ιταλική φινέτσα, γραφικές γωνιές και όμορφα μέρη να επισκεφτείς. Να 'σαι καλά που ανέβασες και το link με την εκκλησία Sant' Ambrogio γιατί τη βρήκα κλειστή όταν πήγα και μου έμεινε απωθημένο. Ευτυχώς όμως βρήκα εισιτήρια για τη Santa Maria della Grazie και είδα τον Μυστικό Δείπνο. Τα panzerotti απ'το Luini δεν μου άρεσαν και τόσο, πιο πολύ ευχαριστήθηκα το φαγητό στο Biancolatte και το Princi. Και εννοείται ότι είναι μια πόλη που πολύ ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα. Όπως και στο Λονδίνο, γούστα είναι αυτά!!
Αυτο ειδικα σημερα μην το λετε! Υπαρχει μια απαισια μυρωδια κοπριας στην ατμοσφαιρα της πολης (κεντρικες ζωνες)! Αν βρω λινκ θα σας το παραθεσω. Παντως χρειαζεται μανταλακι στην μυτη!!voulina said:Αχ, κι εγώ το αγάπησα πολύ το Μιλάνο, είναι μια σύγχρονη πόλη με ιταλική φινέτσα...
Ωχ ναι;; Άσχημοοο που ακούγεται... Φανταζομαι για εσενα που το ...μυρίζεις!! Και που οφείλεται αυτό, ξέρουμε;; Δώσε μας το λινκ αν βρεις...Θα το ψάξω και εγώ βεβαια...Αυτο ειδικα σημερα μην το λετε! Υπαρχει μια απαισια μυρωδια κοπριας στην ατμοσφαιρα της πολης (κεντρικες ζωνες)! Αν βρω λινκ θα σας το παραθεσω. Παντως χρειαζεται μανταλακι στην μυτη!!
Δεν εχω καποιο λινκ ακομα. Μα στο twitter με hashtag Milano, odore, puzza, letame και λοιπα αλλα ωραια, παιρνεις μια ιδεα!Italitsa said:Ωχ ναι;; Άσχημοοο που ακούγεται... Φανταζομαι για εσενα που το ...μυρίζεις!! Και που οφείλεται αυτό, ξέρουμε;; Δώσε μας το λινκ αν βρεις...Θα το ψάξω και εγώ βεβαια...