katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Πολύ ωραία τα μέρη στις φωτογραφίες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι βλέπω. Για λίμνη Garda ενδιαφέρομαι, τα υπόλοιπα τα ξέρω
Είχε ναι για όλες τις ηλικίες. Καλύτερα όμως να πας με τα παιδιά σε πιο μεγάλες ηλικίες για να μπορούν να χαρούνε όλα τα παιχνίδια. Και στα δύο πάρκα είχε παιχνίδια για πολύ μικρά παιδάκια.Πολυ ωραια μερη!Υπεροχες φωτογραφιες!Να σε ρωτησω μιας κ πηγες και Europapark και Gardaland ειδες να εχει δραστηριοτητες που μπορουν να συμμετεχουν παιδακια μικρης ηλικιας (2 ετων)?
Η Riva ήταν το ωραιότερο χωριό για μένα.@Traveller1980 μου άρεσε πολύ το ταξίδι σας και η περιεκτική αποτύπωσή του!
Στη λίμνη Gαrda εμείς πήγαμε μόνο στο Sirmione αλλά βλέπω ότι έχει και άλλα όμορφα χωριά να δεις και πρέπει να επανέλθουμε στην περιοχή! Απλά ήταν ένα πέρασμα στο δρόμο μας από Βερόνα για λίμνη Como και δεν της αφιερώσαμε τον απαιτούμενο χρόνο.
Πού ωραία η αφήγησή σου! Ετοιμάζω κι εγώ τον Ιούνιο ταξίδι λίμνη Garda με Δολομμίτες οπότε κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη!
Τι δεν καταλαβαίνεις? Πες μου να σε βοηθήσωΠολύ ωραία τα μέρη στις φωτογραφίες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι βλέπω. Για λίμνη Garda ενδιαφέρομαι, τα υπόλοιπα τα ξέρω
Θα μπορούσες να μου πεις απο πού νοικιάσατε αυτοκίνητο και κόστος?Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο ήταν το μέρος που νοικιάσαμε το αμάξι και πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε το υπέροχο μας ταξίδι στη λίμνη Garda.
Μας το είχε βρει το πρακτορείο. Δε θυμάμαι όνομα και τιμές. Θυμάμαι όμως πως ήταν στην Peschiera κοντά στο ξενοδοχείο μας το KAIROS HOTEL. Θα το ψαξω και θα σου πω. Δεν ήταν ακριβά πάντως.Θα μπορούσες να μου πεις απο πού νοικιάσατε αυτοκίνητο και κόστος?
Ποιό πρακτορείο εννοείς? Στην Ελλάδα?Μας το είχε βρει το πρακτορείο.
Μετα το Μιλάνο, ακολουθουν οι φωτογραφίες από το Sirmione. Το αναγνώρισα γιατί πήγα.Μετά το Μιλάνο, μέχρι τη Gardaland και όλο το 3ο ποστ. Τι δείχνουν οι φωτογραφίες;
Τα εισητήρια μας τα κλείσαμε μέσω κάποιου ταξιδιωτικού πρακτορείου. Και μας βοήθησε και στο θέμα αυτοκινήτου.Ποιό πρακτορείο εννοείς? Στην Ελλάδα?
Λοιπόν, μετά το Μιλάνο οι επόμενες 11 φωτογραφίες είναι το χωριό Sirmione. ( η πρώτη φωτο είναι αυτή με το κάστρο). Μετά το Sirmione οι υπόλοιπες 3 είναι το Desenzano. Μετά οι υπόλοιπες 9 είναι η Peschiera.Μετά το Μιλάνο, μέχρι τη Gardaland και όλο το 3ο ποστ. Τι δείχνουν οι φωτογραφίες;