https://www.duomomilano.it/en/ Εδω θα βρείτε πληροφορίες, εισιτήρια για το ναο εμείς βγάλαμε στο απέναντι souvenir Shop, δεν υπήρχε ουρά. 5 ευρώ το κανονικό, 2 το παιδικο(μόνο για το ναό)καλησπέρα σας!! μια πληροφορία θέλω.. για την είσοδο στον duomo, πρεπει να βγάλω εισιτήριο από πριν? επισης ειναι δύσκολο να ανεβω στην κορυφη με τις σκάλες?
για μυστικό δείπνο πρεπει να σταθείς τυχερη και να γινει κάποια ακύρωση.. τωρα βλεπω εχει και στις 22 διαθεσιμο, οποτε εγινε ακυρωση αλλά στις 22 ! για ντουομο θα σου προτεινα να κλεισεις online (5 λεπτα υποθεση) τα εισιτηρια για να μην περιμενεις στην ουρα χωρις λόγο.. εχει εισιτηρια με 15 ευρω (αναβαση με τα ποδια) και με 20 ευρώ (με ασανσερ) .. εγω εκλεισα με τα 15 , δεν ηταν τιποτα η αναβαση ..για μυστικο δειπνο υπαρχει τροπος να βρω εισιτήρια για 18 Αυγουστου; βλεπω ξεκινανε απο 24 τα διαθεσιμα... δεν παιζει καμια ακυρωση; για ντουομο λεω να βγαζω εκει ... θα βρω φανατζομαι...
Και τα 15 για ε ν α ν μονο πινακα ειναι πολλα. Εχει και ενα οριο το ποσο η διαφημιση δημιουργει "αξια".Επίσης υπάρχει εισιτήριο για το Μυστικό Δείπνο για τις 21/9 που με βολεύει αλλά στην τιμή των 15 ευρώ προσθέτουν και 11 ευρώ για τις πληροφορίες με ακουστικά υποχρεωτικά χωρίς το δικαίωμα της επιλογής, και πάειω στα 26 επί 2 για 15 λεπτά θέασης. Οπότε να μου λείπει, προτιμώ τη 'Σχολή των Αθηνών" που είδα στο Βατικανό...
έτσι είναιΚαι τα 15 για ε ν α ν μονο πινακα ειναι πολλα. Εχει και ενα οριο το ποσο η διαφημιση δημιουργει "αξια".
Αυτό ήθελα να πω και λίγο ,αλλά έλεγα άστο θα με λιντσάρουν!! 15 ευρώ για να δεις 7 λεπτά έναν (υπέροχο κατά τ αλλά) πίνακα .. και πληρώνεις 20 για Βατικανό ας πούμε..Και τα 15 για ε ν α ν μονο πινακα ειναι πολλα. Εχει και ενα οριο το ποσο η διαφημιση δημιουργει "αξια".
Αν θες απολυτη αναλογια, συγκρινεις με Uffizi που βλεπεις ολη την Ιταλικη Αναγενηση (και καμποσο Ντα Βιντσι).Αυτό ήθελα να πω και λίγο ,αλλά έλεγα άστο θα με λιντσάρουν!! 15 ευρώ για να δεις 7 λεπτά έναν (υπέροχο κατά τ αλλά) πίνακα .. και πληρώνεις 20 για Βατικανό ας πούμε..