AndyG
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γερμανία-Αυστρία...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες..!!!
το Corso como τι ειναι εμπορικο ??
Διάβασα πως είναι μια περιοχή με καφετέριες, μπαράκια κλπ
το Corso como τι ειναι εμπορικο ??
Όχι το 10 Corso Como είναι ένα μεγάλο κατάστημα πολύ γνωστό για τα ψαγμένα (και πανάκριβα) ρούχα που πουλάει. Στεγάζεται σε όμορφο κτίριο με εσωτερική αυλή που έχει και εστιατόριο/καφέ γλυκύτατα.
Η ευρύτερη περιοχή και ο δρόμος Corso Como έχει κάποια καφέ, μου θύμισε την αντίστοιχη Κηφισιά σε ένα βαθμό (piccolo mondo διόρθωσέ με σε παρακαλώ!)Διάβασα πως είναι μια περιοχή με καφετέριες, μπαράκια κλπ
Αν δε σκοπεύεις να ψωνίσεις (επαναλαμβάνω, ρούχα ιδιαίτερα και ακριβά) και είσαι για μικρή διαμονή στο Μιλάνο, όχι - κατά τη γνώμη μου πάντα! Ας πουν οι γνώστες καλύτερα κι άλλες απόψεις.οποιος γνωρίζει ας μας πει αν αξίζει να πάμε??
η οδός montenapoleone είναι μέσα στο χρυσό τρίγωνο της μόδας οπότε οι στάσεις του μετρό είναι αυτές που αναφέρθηκαν πιο πάνω.το Ferrari Store είναι σε μια μικρή πλατειούλα(Piazza del Liberty ) λέγετε και βρίσκετε στο κέντρο του Μιλάνο. είναι 2-3 στενά πίσω από μεγάλο πολυκατάστημα La Rinascente.Μπορείτε νσ μου πείτε στάσεις μετρό για τα εξης μέρη: 1. Για να πάμε στη Via Montenapoleone 2. για το χρυσό τετράγωνο της μόδας Della Spiga κλπ 3. για το Ferrari Store 4. περιοχή Corso como
Εχω βρεθεί μια φορά στην Ιταλία με κοινό Καθολικό και Ορθόδοξο Πάσχα. (Μεγάλη Πέμπτη με Δευτέρα του Πάσχα).και ?? τι παιζει το πασχα στην Ιταλια? τυχαια παμε πασχα