Σας ευχαριστω ολους και ολες...το ξανασκεφτηκαμε λοιπον και τελικα λεμε να παμε οδικως Βελιγραδι-Βουδαπεστη!
Αλλη φορα Ιταλια
Αλλη φορα Ιταλια
Οι περισσότερες ερωτήσεις σου μπορούν να απαντηθούν με τη χρήση πρόσθεσης και αφαίρεσης και έναν απλό κομπιουτεράκιΚαλημέρα !
Σχεδιάζουμε χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο Μιλάνο ! Δεδομένου του ότι είμαστε 8 άτομα , θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις :
Πόσες περίπου ώρες είναι από το λιμάνι μέχρι το Μιλάνο ; ο δρόμος είναι καλός ;
Συμφέρει περισσότερο να το κάνουμε ως οδική εκδρομή με 2 αυτοκίνητα (λόγω αριθμού ατόμων) ή ουσιαστικά φτάνει την ίδια τιμή με τα αεροπορικά ; να ληφθεί υπόψιν πως τα 2 ΙΧ δεν θα είναι ενοικιαζόμενα αλλά θα ταξιδέψουν από Ελλάδα.
Καλύτερο θα ήταν το ξενοδοχείο να το κλείσουμε εμείς ή μέσω κάποιου ταξιδιωτικού γραφείου ;
Σίγουρα έχω και άλλες ερωτήσεις απλά αυτές μου ήρθαν στο μυαλό αρχικά !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
Καλησπέρα!!!Καλημέρα !
Σχεδιάζουμε χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο Μιλάνο ! Δεδομένου του ότι είμαστε 8 άτομα , θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις :
Πόσες περίπου ώρες είναι από το λιμάνι μέχρι το Μιλάνο ; ο δρόμος είναι καλός ;
Συμφέρει περισσότερο να το κάνουμε ως οδική εκδρομή με 2 αυτοκίνητα (λόγω αριθμού ατόμων) ή ουσιαστικά φτάνει την ίδια τιμή με τα αεροπορικά ; να ληφθεί υπόψιν πως τα 2 ΙΧ δεν θα είναι ενοικιαζόμενα αλλά θα ταξιδέψουν από Ελλάδα.
Καλύτερο θα ήταν το ξενοδοχείο να το κλείσουμε εμείς ή μέσω κάποιου ταξιδιωτικού γραφείου ;
Σίγουρα έχω και άλλες ερωτήσεις απλά αυτές μου ήρθαν στο μυαλό αρχικά !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
Aς ρωτήσω εγώ κάτι... που είναι αυτές οι επικίνδυνες περιοχές στο Μιλάνο που δεν πρέπει να κλείσουμε ξενοδοχείο?Όσον αφορά τα ξενοδοχεία, καλύτερα να κλείσετε μόνοι σας από το ίντερνετ.Μην βιαστείτε όμως να κλείσετε πριν ελέγξετε καλά την περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο,οι αποκλίσεις των τιμών των ξενοδοχείων των καλών και των πιο επικίνδυνων περιοχών είναι αρκετά μεγάλες και μπορεί να σας δελεάσουν με την πρώτη ματιά..
Είχα διαβάσει ότι οι περιοχές κοντά στον σταθμό είναι πιο κακόφημες ..Aς ρωτήσω εγώ κάτι... που είναι αυτές οι επικίνδυνες περιοχές στο Μιλάνο που δεν πρέπει να κλείσουμε ξενοδοχείο?